fredag 7. august 2009

Oppfordring!

Midtstill
Som jeg har fortalt før så jobber jeg på sykehuset.
I den siste tiden har det, desverre, vært en masse kritisk skadde pasienter både brannskadde og andre. Dette har resultert i at sykehuset mangler en masse blodgivere. Jeg er så heldig at jeg får lov til å gi blodet mitt til en så nyttig sak, og jeg oppfordrer dere alle til å stille opp!

Jeg selv har mange ganger tenkt, hvorfor skal jeg donere?? Jeg trenger det jo ikke... Men poenget er, er du uheldig nok så kan det kanskje være du selv, eller noen som står deg nær som plutselig trenger blodoverføring. Ville det ikke da vært lettere å føle at du har bidratt selv, at du er med på å hjelpe andre på en enkel måte??

Ja, jeg er litt hard mot dere her, jeg vet, men samtidig så ser jeg nytten av det HVER dag på jobb. Jeg ser pasienter som kommer inn og er regelrett dødsdårlige, og er vi heldige så reiser flere av pasientene hjem igjen, uten men! Men det krever at vi har nok blod til å hjelpe de!

Så jeg ber dere, trykk på linken under og verv deg i dag! Det er aldri for seint!!


P.S: Gi meg en lyd om du gjør det!!

1 kommentar:

Lavynnia sa...

haha, ser at du har laget en sånn reaksjonspunktliste:) Var det en morsom artikkel? Eller interessant? Eller kul?

hmm..... jeg vet ikke helt hva jeg skal velge, jeg. Tror jeg går for kul, jeg;) hehe

Jeg er ikke blodgiver, og skulle gjerne vært det, men jeg trenger altså blodet mitt selv;) Men det er fordi jeg har en tendens til å få lav Fe, og det vil jeg slippe akkurat nå:) Men håper at så mange som mulig melder seg på, og at de er FRISKE og har GOD helse. Pleier ikke dere sykepleiere å vektlegge det?

Klem på deg, flott tema du tar opp her:)