torsdag 6. august 2009

Ferien del 4!Midtstill
Noe av det jeg gledet meg veldig til å se igjen på ferien, var hus med bindingsverk!
Det synes jeg er virkelig vakkert!! Typen hus er vel opprinnelig fra Sveits om jeg ikke tar feil, men det finnes en masse av de i Moseldalen!!

Så her er et lite utvalg av husene vi såg på vår vei. Legg spes merke til huset oppe til høyre, det huset er virkelig smalt og skakt, lurer på hvordan det er å bo der!
Vakkert!!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Lavynnia sa...

Hei:) Gratulerer med Picasaen! Nå gleder jeg meg til å se hvordan du kommer til å ta den i bruk. Mitt første bilde med den ble ganske så vellykket, men senere så har det blitt hipp som happ;) hehe

Det var forresten dumt med det andre programmet. Kanskje du skal søke etter "gratis fotoprogrammer" på google, og se hva som kommer opp? Det er jo gøy å redigere bildene sine nesten til det ugjenkjennelige:) Jeg har virkelig gått litt vill med mitt program i det siste, du kan jo få se resultatet i tiden fremover. Men aner ikke når de aktuelle bildene kommer opp....

Kram på deg! Og gratulerer med ny headerbilde:)

Lavynnia sa...

ai, ai. Jeg glemte å kommentere innlegget ditt...:(

Jeg synes de husene var utrolig flotte, men jeg ser på dem som bondegårder. Ikke at alle bondegårder er så flotte, men det er jo noen, er det ikke?

Eller kanskje jeg tenker på Danmark, og husene der? For de har sånne bindingsverk der også, på enkelte hus. Mimre, mimre:)

Kram igjen;)