torsdag 20. august 2009

Barndomsminne!

Som de fleste jenter (tror jeg) så hadde jeg også en liten dille for Annie da jeg vokste opp. Den lille hjemløse, søte jenten som var både listig, frekk, men også meget vis!

Nå i høst har Fyllingsdalen teater satt opp stykket på Forum Scene! Jeg er klar!!

I mellomtiden koser jeg med klipp fra den versjonen jeg kjenner best!1 kommentar:

Lavynnia sa...

Hei igjen:) Kanskje jeg skulle ha sagt hvordan ønsket mitt ble oppfylt:) Jeg har jo skjønt at jo mer spesifikk man er, jo lettere er det:) Og jeg var ikke spesifikk nok, men ønsket mitt ble nå oppfylt da, og jeg følte at det var det viktigste akkurat her og nå.

Og hvis det er en trøst, så tar det gjerne litt tid før sånne affirmasjoner går i oppfyllelse. Det er bare så synd at de fleste gir opp lenge før, og så tror de at det ikke virket, men så var ønsket i ferd med å oppfylles, det er bare det at ønsket trengte enda litt mere tid!:) Så ikke gi opp selv om du blir frustrert noenganger.

Se på en affirmasjon på samme måte som du ser på et frø som plantes nedi jorda, og som blir vannet og stelt etter beste evne. Det tar jo tid for den å komme opp, og du gir da vel ikke opp selv om det tar mer enn èn dag? Skjønner du opplegget? En affirmasjon er et frø, og det tar tid før den tar form og blir til det du vil ha den til:)

Masse klemmer på deg:) Og prøv igjen:) Jeg hadde gjort litt forjobbing i forkant, så affirmasjonen ble på en måte et ekstra lite puff i fra min side:)