torsdag 6. august 2009

Lykke!Etter nesten å ha gitt opp hele festivalsommeren, så kom denne muligheten rekende på en fjøl!
Jeg hadde nemlig bestemt meg for at jeg skulle se Pogo Pops igjen i år, bandet som jeg digget da de holde på frem til for 10 år siden. De rakk å gi ut flere cder, og jeg har dem alle! Bandet er lokalt fra Sotra, men ikke mindre bra for det om!! Også i fjor drev de å turnerte, med da fikk jeg de ikke med meg, så i år skal jeg!!

Så håper jeg bare at det ikke kommer noen nye hindre i veien for meg denne gangen også!

1 kommentar:

Lavynnia sa...

Vakre ord fra en like vakker jente:) Jeg skal spare dem, og lage en collage ut av dem;) hehe, neida.

Jeg skal gjøre noe ENDA bedre, og lage en side inne på bloggen min hvor jeg legger inn nydelige ord fra bloggere og andre som lyser opp dagen/natten?;) min, og sier så mye flott til meg:)

Jeg ble så glad for ordene dine!:D *klemmmmmm*

Og så var det tilbake til stolen din. Petunia sa jo at den var vond å sitte på. Har du tenkt å kjøpe den allikevel? Hva med å investere i noe som er ENDA bedre? Nemlig en gave til meg....;) hehe

Uff, jeg er visst i et tullehumør. Sikkert fullmånen og greier. Vet du at det er magi i natt? Dette er den siste fullmånen for sommeren FØR høstmånen dukker opp. Trist å tenke på:(

Etter at denne fullmånen har gjort jobben sin, så kan alle single jenter få seg en nydelig, snill kjæreste:) Ja, tenk det!;)

Ham treffer du.....*ser i spåkulen min.....*.......en eller annen gang i løpet av festivalen. Altså, både, før, under og etter. Hvis jeg sier eksakt dato, så kan det hende at du blir så fokusert på det at du glemmer å kose deg. For du skal treffe ham mens du er avslappet og holder på med noe annet:)

Sånn, da har fullmånejenta utført sin magi over deg;) Altså meg:):):)

Sove godt da, og ikke rangle ute på natta!:)


(PS: Jeg beholder kameraet mitt, kuene kan du gi til Alexander Rybak;) hehe)