torsdag 6. august 2009

Drømmen om...

Jeg har slitt en del med vondt i nakken i det siste, og en av grunnene er at jeg ikke har noe sted "å gjøre av hodet" her hjemme. Jeg har bare korte stoler og sofa så hodet får aldri slappe skikkelig av. Så nå har jeg satt igang et lite spareprosjekt for å kjøpe meg:

Midtstill
Recliner

Hm, må bare vente et lite år så er den endelig min!!

3 kommentarer:

Petunia sa...

Stilig stol da! Meg jeg ville ha prøvesittet den i butikken før jeg kjøpte den. Vi kjøpte oss en slik godstol til min mann (slik at han ikke sliter ut sofaen;))
Men problemet med den er at den gir ikke hodet noe hvile når han ligger seg bakover i den. Den mangler liksom hodputen og hodet kommer for lang bak. Dette får han veldig vondt i nakken av.

Fjellet bildene i dag er tatt fra, er Totlandsfjellet som ligger under 5 minutter fra meg med bil.
Herfra kan man å i timesvis innover i fjeller mot Livarden, Gullfjellet osv.

Lavynnia sa...

hmmm... jasså, så nå er det min skyld at du er blitt så tankefull?;) hahaha, unnskyld altså, men du får meg alltid til å le hver gang jeg sitter og leser kommentarene dine:D hehe

Morsom er du:)

Jeg tror ikke at du kommer til å bli sånn som han mannen i fortellingen min, han var nå en sta, gammel stabukk da. Eller det vil si, det er jo en historie da, og selv om noen sikkert kjenner seg igjen, så er det jo ikke sånn med deg:)

Og tusen takk for at du synes bildene mine er flotte!:) Du skulle bare visst hvor mange bilder som ender i søpla, og en del av dem er en anelse uklare;) Men ellers så er jeg veldig fornøyd, og vil ALDRI bytte bort kameraet mitt med en ku;) hahaha

Sorry, jeg prøvde visst å være morsom nå... :)

Klemklem:) Jeg håper du får råd til den stolen. Skal den være sort, eller finnes den i andre farger? Den så jo deilig ut, men dyr også siden den er i sånn ..ehh.. skinn?

Du kan jo skaffe deg et speilrefleks først? Eller en pute fra Tempur? Det sies at de har utrolig flotte puter, selv om de selvføgelig er dyre... hmrf...

Det finnes jo mange billige speilreflekser da, titt innom JapanPhoto, eller ScandinavianPhoto.no.

Noe er jo dyrt, men hvis du satser på en GOD linse, så kan kamerahuset være litt billigere. Det vil du tjene på i lengden. hehe,. sier eksperten;)

Kathrine sa...

Angrer ikke på reclineren jeg kjøpte i fjor 3000 på bohus)..mye brukt den. Har den med til Spania også, sitter i den hver dag :-D
Flink å blogge du, er innom å ser hver dag :-) God helg!