lørdag 8. august 2009

Lurer på...

Hm, jeg er nok ganske så fullmåne syk for tiden, det er sikkert og visst...

Påvirkning av fullmåne har vært noe Lavynnia har snakket om en del i det siste, og jeg er virkelig påvirket tror jeg iallfall!!

Jeg er iallfall blitt innmari tankefull i det siste, både på det positive og negative.

Kanskje er jeg også litt påvirket av min kjære, lille niese på 2 år som har fått dilla på å spørre: Hvorfor det??

Så nå spør jeg dere:

  • Heter det å fiske reker/krabber?? Eller fanger en de?? Såg et skilt her i går (fikk ikke tatt bilde da det stod på motorveien...) der det stod: Ny fiskede reker/krabber til salgs! Jeg mener nå at det heter å fange de, eller er det meg som er helt på jorde her??
  • Hvorfor er det sånn at når jeg på jobben sitter og kjeder meg fordi jeg ikke har noenting å gjøre, men i det øyeblikket jeg kjøper meg en kopp kaffe eller te så får jeg masse å gjøre, og kommer tilbake til kald kopp??
  • Er det sånn at når en minst venter det så dukker kjekkasene opp, og isåfall når venter man det minst??
  • Kommer jeg noensinne til å kunne klare å spise hvete igjen, eller er den tid virkelig forbi??
  • Hvordan kan folk i naf biler ete hamburger med begge hender og likevel kjøre?? Som henger sammen med:
  • Hvorfor kan jeg aldri ta bilde når jeg virkelig finner de artige situasjonene??

Hm, det var jo og noe å lure på midt på en lørdag mens en er på jobb, men noe må jeg jo bedrive tiden med her også... Lurer på om jeg skal kjøpe meg en kopp kaffe snart...!!

Snakkes!

Ps: Bildet er ikke noe jeg har tatt selv, men ett av de eks bildene som ligger på enhver maskin!

1 kommentar:

Lavynnia sa...

Jeg synes du stiller ganske mange gode spørsmål her, jeg:) Det er fint at man kan lære litt av barn også, og ikke bare dem som skal lære av oss;)

Når det gjelder krabbefisking,- jeg trodde det het å lyse etter krabber? hehe, jeg driver fortsatt og holder på med den sangen oppi hjernen min, jeg;)

Og når de endelig er fanget, så heter det sikkert nyfiskede reker/krabber. For da er de jo fanget/fisket opp av havet? Kanskje noen andre som kan svare på det?

Og så til det andre spørsmålet ditt: Kanskje arbeidsgiveren SER at du driver dank med èn gang du tar deg en kopp kaffe/te, og sørger for at du får hendene dine fulle med et eller annet? Jeg vet ikke, bare gjetter nå:) hihi, slemme arbeidsgiver som ikke lar deg få ta deg en liten pause engang!

Det tredje spørsmålet ditt var EKSEPSJONELT GOOOOD. For det samme har faktisk jeg også lurt på. Mange har sagt det til meg, og jeg har jobbet veldig hardt for å komme til den fasen der hvor jeg minst venter det. Men ingenting skjer, så jeg tror jeg har blitt lurt:( (dårlig gjort!)

Noen andre som kan svare oss på dette spørsmålet? *sukk*

Men helt seriøst, når skal man minst vente at ting skal skje? Er det ikke bedre å HÅPE på at det skjer? Og helst snart?

:)

Ditt hvetespørsmål må du nok finne ut av selv, tror jeg. Eller så kan du jo prøve noen alternative metoder, noen av dem virker, vet jeg:) Foreksempel så vet jeg at akupunktur kan hjelpe. Håper ikke du er redd for nåler, men disse er ganske tynne, og selv om de er lange, så er det jo ikke sikkert at det blir det samme?

Eller så kan du prøve kinesiologi. Jeg har prøvd det ut, og jeg husker ikke om du kan begynne å spise forbudte matvarer etter en slik behandling, men du får i hvertfall vite hva du kan spise, og hva du bør holde deg unna. Det er jo spennende å prøve ut, hvis du får lyst til det en gang:) hmm... var visst ikke til særlig hjelp her,....

Og til alle dem som spiser/sminker seg/snakker i telefonen mens de kjører::: FYYYYY!!!!!!

Du er en fare for oss andre, så hold deg vennligst unna trafikken mens du driver på med disse og andre dustete gjøremål!!!

Og til The single girl: Kan ikke du notere bilnummeret på vedkommende, og ringe dem inn til politiet? Det der har de jo ikke lov til! :(

Og tilslutt, ditt siste spørsmål: Jeg vet ikke. Hva gjør du når du finner de artige situasjonene? Pleier du å være opptatt med å kjøre bil, du også? (ooops:) )

Eller har du sjelden med deg kameraet ditt når du ser artige situasjoner?

Nå har jeg svart på mange av dine spørsmål, men jeg har jo ikke svart tilbake på den kommentaren som jeg fikk av deg igår, men det tar jeg litt senere:) Kos deg videre på jobben, og ta med deg kameraet ditt overalt!

*klemmmmm*

:)