søndag 6. september 2009

Ut på tur!

I går var jeg ute på en kjapp, liten tur, men likevel rakk jeg å se en masse fint på veien! Og dette måtte jo fotograferes!

I det siste har jeg tatt veldig lite bilder, litt pga dårlig vær, men litt pga at jeg rett og slett ikke har hatt tid... All tid går til jobbing for tiden. Men men, det roer seg vel ned etterhvert!

Nå er det virkelig blitt høst ute. Det er masse sopp samt fargene på trær og busker er begynt å forandre seg. Jeg er velig glad i høsten og gleder meg til den virkelig setter igang med alle sine flotte farger!

Håper dere alle har hatt en flott helg!

1 kommentar:

Lavynnia sa...

wow, skikkelig fine bilder du har tatt!:) Fine var de:)

Og så til kommentaren din. Innlegget mitt var nok ment for kritikerne der ute, og så vet jeg jo at du stort sett tuller med meg, så det var ikke så mye ment for deg som for noen andre som nærmest rakket ned på meg fordi jeg stadig vekk "skrøt" av kameraet mitt. Men jeg synes ikke at jeg skryter av apparatet mitt, nevner jo nesten ikke den med mindre det skjer naturlig.

Så jeg håper ikke du føler deg så veldig truffet da, bare litt;) hihi

Nei, uff. Nå tuller jeg igjen.

Har blogget mye i det siste, og ikke vært så flink til å komme meg ut og gå turer slik som deg. Skal se om jeg får gjort det snart da. Men har jo gjort mye annet nyttig:) Idag, feks., så driver jeg og vasker klær. Og joda, jeg gleder meg til filmen, jeg også:D Skal tenke på deg mens jeg ser på filmen, og vite at du også sitter der og ser på!:)

Pleier du å spise noe godt når du ser på filmer hjemme, eller ser du bare på filmen uten noe godt ved siden av deg? Lurer på om jeg skal løpe ut og kjøpe meg litt snacks og sånt, jeg. Eller kanskje ikke....

Ønsker deg en riktig fin dag, og så må du jo selvfølgelig skrive mer! Og innlegget mitt var mest ment for kritikerne der ute. Slemmingene som ikke unner andre å ha det godt:P