fredag 11. september 2009

Nettsider!


I nattens "mulm og mørke" har jeg valgt å melde meg inn på 2 nettsteder.
Det første er et sted jeg fikk vite om gjennom Lavynnia og det heter Aktivitetsvenner.noHer inne kan en registrere ting en liker å gjøre, som jogging, konsertbesøk, fjelltur, shopping osv.osv. Formålet er at man da kan treffe på likesinnede som har tid og anledning når ens vanlige venner ikke har tid! Jeg har laget meg en profil og håper jeg finner noen som kan lære meg opp i ting eller har tid til å gjøre ting jeg kan!


-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-


Det andre stedet jeg har meldt meg inn er be2.noDette er, som mange andre, et sjekkested på nettet. Jeg har opp gjennom tidene vært medlem på de fleste stedene, men dette stedet hadde jeg ikke vært på før, så jeg meldte meg inn.

Men, jeg er allerede skuffet... Som de fleste andre sjekkestedene skal også dette stedet ha tak i pengene dine...
... Ikke akkurat billig, synes nå jeg! Selvsagt kan en se det på to måter. Om en virkelig finner kjærligheten er prisen billig, men om en ikke gjør det så er det masse penger å kaste ut av vinduet... Jeg for min del har ikke penger til å bruke på ting jeg ikke virkelig må ha, så jeg kan ikke kjøpe tjenestene... Dette begyr at jeg ikke får se bilder av folk og jeg får heller ikke sende meldinger til alle... Hva er da vitsen med å si at det er mye gratis??

Jeg har lyst å finne den rette, men hvor mye penger må jeg bruke for å få det til??

1 kommentar:

Lavynnia sa...

Jeg er imponert over mange innlegg du har klart å produsere i løpet av kort tid. Kanskje det har hjulpet at jeg ikke har oppdatert siden min? ;) haha, neida, jeg skal ikke ta på meg æren for at du er blitt så kreativ i det siste.

Jeg har fortsatt vondt i hodet, og jeg fant ut at jeg visstnok hadde litt feber og ikke helt er i form, så nå ligger jeg her da, og er ikke helt bra. Men greier jeg å holde meg unna nettet? .......


Nei.... ikke i det hele tatt! Øynene mine svir, men nettet må jeg liksom oppdatere meg selv på:P blæh...

Fortsett som du gjør, dette her liker jeg! :D Og så synes jeg også at det er utrolig imponerende hvor gode bilder du har tatt med det lille kompaktkameraet ditt, men de er jo så gode, alle sammen, nå for tiden, så det er ikke så mye forskjell lenger på kameraer der. Nesten ikke, ihvertfall.

Jeg får vel avslutte nå, men kanskje jeg kommer sterkere tilbake? Eller kanskje ikke...:(

Skal du delta på fredagsfarger, forresten? Kan jo være gøy, det også, så får du mange, mange kommentarer, og enda flere lesere:) Jeg har ikke fått det, men så er jeg vel altfor bra for dem;) hihi

Nei, nå sier jeg hadet! Og skriv meeeeer! :)