fredag 11. september 2009

Pogo Pops!!!Denne gjengen har jeg skrevet om tidligere, men nå må jeg skrive litt igjen!
Mandag slippes nemlig den nye platen, Where the action is!
Og i dag har jeg faktisk forhåndsbestilt en signert plate gjennom platekompaniet!! Gleder meg veldig til jeg får den i posten!

Pogo Pops er et band som regjerte på -90 tallet, spesielt her på vestlandet. Her kan du lese Dagladet sin anmeldelse av bandet og den nye platen!

Jeg har alle platene til bandet og dette blir den andre signerte platen jeg har! Den første vant jeg gjennom en konkurranse i lokalavisen for mange år siden!!
Trykk på bildet så får du høre klipp fra sangen Where the action is!!

4 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Vi får hoppas skivan lever upp till förväntningarna. Mina kunskaper om norsk musik sträcker sig inte så långt som till det här bandet.
Men Kings of Convenience är väl från dina traker?

Jah Hollis sa...

Trakter, heter det förstås... :-)

Lavynnia sa...

Vet du hva? NÅÅÅÅ ble jeg kjempeglad! PÅ DINE VEGNE, forstås!;) hehe, litt svensk må til:)

Så bra at du er ganske nære et herlig kamera! Men så gjenstår spørsmålet da på hva du har tenkt å satse aller først på, - kamera eller stol? Jeg ville selvfølgelig ha gått for et kamera, men det er jo DU som skal ha disse tingene da.

Og har du tittet noe mere på apparater inne hos noen av fotobutikkene? Jeg foreslår at du titter innom www.japanphoto.no/ og ser etter både kamerahus og kamerahus MED objektiv. Det er gjerne best å ikke alltid kjøpe selve objektivet som følger med, de er ikke alltid like gode. Men nå skal jeg ikke manipulere deg da;) hehe, bare prøver å foreslå noe her.

Det du må OGSÅ spare penger til, er følgende:

- Supersikring som sikrer kameraet ditt og objektivet ditt mot skader, både ytre og indre. Det kan være riper, fukt, vann, at den faller og får en bulk, og så videre. Utrolig lurt å ha når du kjøper kamera. You never know....

- En sånn UV-filter til å ha utenpå objektivet slik at selve linseglasset er beskyttet mot støv, fukt og riper. Du må ikke kjøpe dette med en gang, men lurt dette også slik jeg har forstått det.


Hvis du satser på å kjøpe KUN kamerahuset og objektivet hver for seg sammen, noe jeg anbefaler, så sørg for å lese litt om hva slags kamera du kunne tenke deg, og ikke minst, HVA SLAGS objektiv du vil starte med. Det står jo litt om dette på JP`s sine sider, men hvis du feks. kjøper et 18-24mm objektiv, så får du ikke tatt bilder fra særlig store avstanden.

Du kan jo lese litt, jeg bare foreslår noe. Og JapanPhoto er faktisk billigst på kameraer av alle de butikkene jeg har sjekket ut. Men finner du en butikk som har enda billigere kameraer, så er det jo bare bra!!!

Nei, nå får jeg avslutte. Men jeg gleder meg altså med deg da:) og blir sikkert misunnelig på deg den dagen du får kameraet ditt;) Men tenk så morro du kan ha det!!!!

Foto er jammen meg en dyr hobby, men også utrolig gøy!:) Så pengene du investerer i et kamera er vel verdt.

Lykke til videre, snuppa! :D

Lavynnia sa...

Hei igjen, vi to burde starte en egen chatteside:D haha, vi skriver jo nesten et helt innlegg i kommentarfeltet;)

Men altså, tilbake til kommentaren din. Ja, skjønner at du vil prioritere soverommet ditt. Det er jo så deilig med et vakkert soverom som man skal tilbringe mye av livet sitt i. Og da er det jo viktig å ha det pent og rent rundt seg, og ha noe morsomt å se på når man sovner, eller våkner:)

I det siste så har jeg begynt å lure på om ikke jeg også skal bli litt mere kreativ, jeg også, og pynte litt på diverse ting og tang jeg har her hjemme. Har to matbokser som jeg tenkte å pynte litt på, men har aldri gjort det før, så utsetter det hele tiden:/

Men har begynt med en ny visualiseringstavle igjen, og tenkte å kaste de andre som er blitt for gamle, og som kanskje ikke virker bra nok. Jeg har funnet ut at jeg må lage noe realistisk istedenfor å fantasere for mye;) Så nå har jeg funnet en del bilder og tekst, og plassert det for seg selv slik at jeg kan bare lime det direkte inn på arkene mine. Jeg bare lager en sånn tavle av 4 ark som jeg teiper sammen i midten, og voila! Der har du MIN visualiseringstavle;)

Verre er det jo ikke:)

Og jeg håper du fortsetter å skrive kommentarer til meg, men hvis det går utover dine egne innleggsideer, ja, da må du jo prioritere bloggen din først. Merker jo selv at hvis jeg kommenterer for mye, så mister jeg ideene mine. Nesten som om jeg har skrevet av meg alt hos alle andre! :D hihi

Nei, nå vet jeg ikke hva jeg skal skrive mer, så får vel avslutte da. Og så håper jeg at du får den deilige stolen din snart:) Og har du prøvd Tempur-puter? Har hørt at de koster en del, men at det er en bra investering. Har ikke prøvd det selv, tror de koster rundt 800,- kroner for èn! Men den tilpasser seg jo hodet ditt da, og gjør at du sover bedre. Sikkert verdt å prøve.

Kos deg med strikkingen din, og god filmopplevelse! Skjønner ikke at du tør å se den ekle filmen der:/ *grøss* Se heller på søte filmer, det er bra for deg;) Sover mye bedre, og slutter å få vondt i nakke og skuldre....;)

Klem, og god nattevakt!