mandag 21. september 2009

Ny blogg!

Jeg har, igjen, planer om å gå ned i vekt! Jeg fant jeg ut at jeg ikke hadde så lyst å fylle hele bloggen min her med stoff som omhandlet dette, så dermed laget jeg meg en ny blogg til temaet!

Grunnen til at jeg laget meg denne bloggen er egentlig tosidig. For det første så vil jeg ha ett eget sted hvor jeg kan dele mine seire og tap vedrørende vekttap, samt at jeg ønsker å gi tips til evt andre som ønsker å gjøre det samme!

Det er ikke alltid lett å skulle snakke om vekt på en "vanlig" blogg, men har en en blogg med det formålet må en jo kunne diskutere litt frem og tilbake med hvordan ting fungerer!Dersom jeg bruker for masse tid på den nye bloggen til fordel for denne, så ber jeg dere iherdig om å gi meg beskjed om det, for det er dette som er mitt sted, som er stedet jeg er stolt av og har lyst å bruke på både positive og negative måter, hvor jeg er med på utfordringer og viser frem bildene mine!

Men uansett, den nye vektreduksjonsbloggen min finner du iallfall her!

1 kommentar:

Lavynnia sa...

Heisann:) Nå har jeg lest hele den nye bloggen din fra topp til bunn, og jeg er utrolig spent og inspirert! Men jeg får ikke lagt kommentar igjen da, og det var litt skuffende:/

Men ok, jeg får heller bare følge med fra sidelinjen, og følge med nå og da:) Skal legge til den nye bloggen inne hos meg, har bare ikke fått gjort det ennå. Egentlig er det mange andre jeg ikke har fått lagt til heller, men skal skjerpe meg snart. OG jeg elsker at du skriver hver dag, så fortsett med det!:) Det gjør ingenting at du ikke rekker å svare på kommentarer, jeg skjønner jo at du er travel og opptatt, og har mer enn nok å gjøre:)

Klem, og god tirsdag, snuppa:D