onsdag 23. september 2009

Nattshopping!

Jeg er med i Black Design Club Bergen og innimellom har de kundekvelder etter stengetid som vi da blir invitert til! I dag var en slik dag! Så da klokken slo 21 kom vi stormende for å få med oss de beste tilbudene. Og de tingene jeg røsket med meg finner du her!Ikke så veldig givende bilde sier du??
Nei, ganske så enig det, men med tanke på at julen bare er 3 mnd unna og at alle har bursdag en gang om året samler det seg opp en masse tider for gaver, og da er det kjekt å ha noe på lur! :) Men jeg lover deg at det er virkelig vakre ting som jeg helst skulle hatt selv alt sammen!
Ja, lysene er forresten luktelys som kostet hele 5kr stk! Og den lille engelen fikk jeg i gave fordi jeg kom dit i dag! Slikt er koselig!!

Men, jeg forelsket meg også i noe som jeg bare måtte kjøpe, nemlig dette...Som du ser har jeg da rød sofa og oransje liftgardiner (selvlagde!!) i stuen min, så jeg har letet lenge etter noe jeg kan henge opp i karnappen for å skape litt lys, og falt virkelig for denne (kjøpte en til karnappen på kjøkkenet også da, men der passer den uansett!) Hva tror du? Kan det funke?? Håper det for de var såååå nydelige!

Men nå må jeg løpe til køys her! Nattaklem til alle!!

3 kommentarer:

Lavynnia sa...

Så snill du er, snuppa:) Du har rett i at det hjelper å sove, se på gode filmer og alt det andre. Og jeg likte bildene dine, jeg, så ikke tenk på at det ikke er givende, for det er det!

Tenk om det fantes noe slikt her hos meg også. Og lys til 5,- kroner pr stk er jo virkelig billig da. Jula kommer når en minst venter det, så jeg synes du var virkelig smart som kjøpte mange fine julepresanger. Og vet du hva? Du kan jo tilogmed utlyse en konkurranse her på bloggen din, og få mange tusen lesere hver dag!;) Hvis du har lyst til å gi bort noe....;)

Nei uff, ikke hør på meg. Jeg har innmari lyst til å ha konkurranse selv en dag, men akkurat nå så passer det ikke helt grunnet stramt budsjett. Og så har jeg ikke så mye å lodde ut heller, haha:)

God natt og sov godt, og ha en riktig fin tidligvakt, frøken:) Klem for gode tanker fra deg:)

Siw Aina sa...

Black Design shoppet jeg en del på også tidligere, men så glemte jeg det liksom helt...
Alt jeg gjør med bilder og andre morsomheter lages i photoshop. Det er ikke alt for vanskelig å lære seg å lage små kollager, slenge på en ramme og litt stæsj. Photoshop er en av de store kjærlighetene i livet mitt, og jeg anbefaler deg virkelig å teste det ut :))

Lavynnia sa...

Joda, det går bedre med meg idag:) Det hjelper å sove en del, og ta det med ro, og spise masse. Og huske på å ta vitaminer og slikt noe:)

Jeg tar også barnevitaminer, men disse får du kjøpt på helsekost, og de heter Animal Parade. Så vitaminene er formet som små dyr, og du skal selvfølgelig spise dem og ikke svelge dem hele;) Og de har forskjellige smaker. Du kan få kirsebær, druesmak, appelsin og vannmelon, så her er det litt mer variasjon i smakene. Og siden dette er barnevitaminer, så tar jeg 2+2 i løpet av dagen:) Det går greit, det.

Ønsker deg en virkelig herlig kveld i kveld, og håper du legger ut noen bilder og slikt noe:) Så hyggelig at du endelig fikk kommet deg ut! :D

Klem!!!!