tirsdag 15. september 2009

Nytt leketøy!

Jeg har jo lekt meg litt inne hos Polyvore i det siste, men her er jo bare klær jeg uansett aldri kan kjøpe meg. Så nå har jeg funnet meg et nytt leketøy!! Hos H&M har de nemlig laget seg et eget Fashion Studio der en kan kose seg med modeller, location, klær og accesories! Kjekt! Det var desverre ikke så veldig stort utvalg i klær, noe som varl itt skuffende, men dog er det alltid kjekt med klær en kan leke seg med! Disse klærne vil jeg ha!!

1 kommentar:

Lavynnia sa...

Det der så veldig artig ut, men jeg liker ingen av modellene, og det MÅ til for mitt vedkommende for at jeg skal kunne ha det gøy:)

De ser jo søren meg snurpete ut, alle sammen, anorektiske, de ser IKKE glade ut når de har på seg de ulike klærne, så hvor er moroa hen? :(

Ok, nå var jeg veldig kresen her;) men ellers så likte jeg linken din innmari godt:) Skal ta en titt innom og se om jeg finner noen fine klær der:)

Og så ville jeg bare si at jeg sa det mest for spøk det at vi kanskje skulle begynne å chatte med hverandre:) Siden vi hele tiden skriver lange kommentarer inne hos hverandre, mente jeg:)

Men du kan godt få min mail også hvis du vil ha den. Si ifra, så skal jeg sende deg en mail! :D Og natta til deg, håper du har det fint for tiden. Imorgen er det helg, og da skal jeg ikke gjøre noen verdens tingen:)