torsdag 10. september 2009

ABC i ord og bilder # 28Nå er vi nesten ved enden på alfabetet, det gjestår bare denne og neste runde. Det betyr altså at denne ukens bokstav er Ø. Det er masse en kan velge på denne bokstaven, men allerede i starten på juni bestemte jeg meg for hva jeg ville velge!

Det var konsert i byn en dag og jeg drog innover for å høre på. Kameraet var somm altid med på tur! På vei mot konsertområdet kom jeg over en plante jeg ikke før hadde sett. Så den måtte jeg bare ta bilde av! Jeg vet ikke hva den egentlig heter, men jeg kaller den...


...ØLPLANTE!
Eller kanskje er det vel egentlig hansa plante, men dog! Hehe!

For flere tolkninger, trykk her!

17 kommentarer:

Tofo sa...

...og når den er "moden", er den full da? (Eller kanskje noen andre blir det.)
Hihi...morsom Ø!

Sommertid sa...

Åja...slike "potteplanter" er visst "in" noen steder....andre steder ligger "frøene" langsetter veikantene...og man kan "høste" de og få penger tilbake...

Go helg :)

Malys krok sa...

Huff ja, ikke noe særlig vakkert syn når ølflaskene ligger rundt omkring, men du så muligheten her og fikk et gra Ø- bidrag. Takk for din kommentar. Fra Margit.

Ps. håper du finner "den rette".

mormonsen sa...

Enkelte har mer øye for detaljer (og muligheter) enn andre. Flott og morsomt ø-innlegg.

Evami sa...

TIhi,den der var kul da:) Og tror han hjemme hos meg hadde satt pris på en slik plante,spesielt hvis de hadde kommet med nye flasker:) Tihi..
Dette var gøy,og kreativt:)

Kerstin sa...

Morsomt innlegg... spør som en annen...når den er moden ..er den full i9gjen O=)

God helg..

Monica sa...

Hehe, knallbra :) Hansaplante var et bra forslag - tipper Hansa blir glad for den gratis reklamen, hehe :)

Madame sa...

Hihi - det var genialt fundet på! Herligt når vi kan få sneget noget humor ind også :-)
God weeekend til dig!

Anonym sa...

I Danmark siger vi "du er en køn plante" til en person, som ikke har opført sig ønskeligt. Øldrikkeren tilføjede en plante i kummebedet, måske ikke kønt, men hellere det, end at flasken var smadret på vejen ;-)

Her på Lolland findes ret mange tomme dåseøl i naturen, for der er ikke dåsepant i Tyskland, hvor de hentes meget billigt. Nu er der blevet lavet en aftale landene imellem, så at pant skal opkræves, og det skal nok få de fleste til at aflevere dåserne i danske supermarkeder, Hurra *S*

Petunia sa...

Det er nok mange som hadde håpet på at det gikk an å plante en ølflaske slik og så ble det mange ølflasker etter noen uker - men det får nok nøye seg med å pante flaksene - for mange glasskår vil vi ikke ha!
Flott og artig Ø innlegg!

Rimkogeren sa...

Jeg tænker på hvordan ølplanten ser ud, når den vokser op, blomstrer og bærer frugt!!

amatørfotografen sa...

Dette blir nok en flott plante! Hehe :) Kanskje det vokser ut en tappekran ;)

TorAa sa...

Jeg ble bare fascinert

HildeS sa...

He he. Festlig.

Camilla :) sa...

Den var stilig! :D
Fortsatt fin helg ;)

Viola sa...

Morsom og stilig Ø! :) Har den blitt sjenket med øll også? :O Den ser litt småpjuskete ut.. Så kanskje noen mente den skulle "ølles"? ;)

Hobbygåsa sa...

Hehe, ja slike hadde det vært greit å ha i hagen :-) Og håpet på at de blomstret flere ganger i løpet av sommeren. Flott innlegg! Ha en fortsatt fin helg!