søndag 27. september 2009

Jeg skal på date!

Ja, ikke gå helt av skaftet før du har hørt hva det gjelder da, for er ikke akkurat en vanlig date da!! Hehe!


Jeg meldte jo meg inn på aktivitetsvenner.no for en stund siden i håp om å treffe nye mennesker som jeg kan finne på ting sammen med når mine vanlige venner ikke har tid.

Dette har resultert i at jeg på onsdag skal treffe en ny jente!
Dette gleder jeg meg veldig til og håper det blir bra!

Må si at det er nesten litt som å skulle på vanlig date, for er like spent på hvordan det går, og en må på en måte gjøre det samme for at noen skal ønske å bli bedre kjent med en! Uansett veldig spennende!!

Ønsk meg lykke til!!!Mangel på venner, eller er vennene dine opptatt??
Trykk på bildet og bli medlem i dag du også!!3 kommentarer:

Lavynnia sa...

Det første jeg tenkte da jeg så tittelen din, var Wuuhuu! :D hihi

Ja, det er jo gøy å treffe nye mennesker selv om det ikke nødvendigvis er en date du skal på;) Jeg håper du får det kjempekoselig, og så må du fortelle meg hvordan det gikk da! Og nei, jeg har ikke sendt deg en ny mail fordi jeg ble litt usikker på hvor jeg skal sende den hen.

Du skjønner, i begynnelsen så pleide du å skrive adressen din med hotmail på slutten. Og plutselig så begynte du å skrive online! Og det er der jeg har sendt mailen min. Har du en online-adresse? Du skriver ihvertfall alltid det på mail-feltet inne hos meg:)

Går det bedre med deg, forresten? Jeg tenkte siden du hadde litt kjærlighetssorg igår, og kanskje satt og sørget litt for deg selv. Jeg er kanskje ikke så flink til å trøste, men vet jo hvor vondt slike ting kan være selv om det er over forlengst. Og angående kommentaren din om positivitet, så vet jeg ikke helt om jeg virkelig er så positiv som jeg later som;)

Neida, jeg er jo positiv, men det tok en stund før jeg greide å legge det såre og vonde bak meg som jeg opplevde og som jeg skriver om. Sånn er det jo, ikkesant? Man legger ting bak seg, og etterhvert så går det lettere å leve igjen:)

Klem til deg, og håper du får det kooooselig ikveld! :D

Lavynnia sa...

Hei igjen:) Jeg tror prisen har gått opp på det kameraet som jeg kjøpte for en stund tilbake. Så både kamerahuset og objektivet koster litt mer enn den gangen. Og det har jo bare gått noen måneder, men sånn er det jo. Det som er attraktivt blir plutselig dyrere:/

Jeg ser at Nikon D3000 er på tilbud, eller til en pris som det går an å leve med. OG det er et speilreflekskamera da, så da kan du jo begynne å fikse og trikse litt:) snart. Sjekk alltid prisene både på JapanPhoto og på Lefdal/Elkjøp. Jeg tror JapanPhoto alltid kommer best ut når det gjelder priser, men så er det jo best å kjøpe kamera der da:)

Håper du får muligheten til å ta deg råd til et kamera snart, eller be foreldrene dine om å spandere, synes du fortjener det, jeg;) hihi

Klem, og koooos deg videre!

Lavynnia sa...

haha, du gir meg helt klart både noe og mye tilbake! :D Det er jo du som får meg til å le av de mest sprøe kommentarene som kommer i min vei;) hihi, du er jammen meg sprø og kul, og søt og morsom! hahahaha

Joda, nå har jeg endelig fått mailadressen din, og da får jeg bare sende den samme meldingen tilbake igjen, men med en liten forklaring i tillegg.

Sov godt da, snuppa, og god tidligvakter:D hihi.......