tirsdag 15. september 2009

En flott skuespiller er gått bort

Jeg har vært på nattevakt og på veien hjem kom denne bekjeden meg for øre:Midtstill
Patrick Swayze har alltid vært en av mine kjæreste skuespillere, med filmer som Dirty Dancing og Ghost har han alltid hatt en sentral plass hos meg! Se mitt andre innlegg om D.D. her!

For ca 20 mnd siden gikk han ut i media og kunne fortelle at han hadde fått uhelbredelig kreft i bukspyttkjertelen. I natt døde han stille og fredelig sammen med familien, 57 år gammel.

Selv om han ikke har vært så aktiv på skjermen de siste årene vil han alltid stå for meg som en stor skuespiller. Høyt elsket var du og vil bli dypt savnet!Rest in peace!!

1 kommentar:

Lavynnia sa...

Det var trist å høre:( Har jo fått med meg at han har slitt veldig lenge nå, så det var sikkert godt for ham å få slippe å lide mer. Håper at han har det myyye bedre der han er nå. Det sies jo at det gjerne er det der de kommer til:)

Angående kommentaren din om sjeledyr og slike ting, så tror jeg at du kan finne litt ut om dette via tegnefilmen "Min bror Bjørnen". På slutten av filmen, eller kanskje allerede i hovedmenyen, så finnes det en slags quiz du kan ta. Og hvis du svarer oppriktig på spørsmålene, så får du vite hva ditt sjeledyr er tilslutt.

Kan sikkert være gøy å ta bare for moro skyld:) Eller så kan du jo oppsøke en sjaman og foreta en trommereise, og på den måten finne ut hvem som skal hjelpe deg:) Men ble plutselig usikker på om man har KUN ett sjeledyr, eller flere. Men jeg tror du har ett som er din hoveddyr, liksom.

Nåja. NÅ har jeg sett at du skriver om en konkurranse, så nå har jeg meldt meg på, jeg også!:D Og jeg så ikke meldingen din før nå istad, gikk og la meg tidlig for en gangs skyld;) Ønsker deg virkelig en hel masse penger, frøken, og håper du får ønskene dine oppfylt! Nå mente jeg nattevakt-jobben, selvfølgelig;)

Klem, og natta til deg!