tirsdag 8. september 2009

Innekveld!I dag var det virkelig drittvær ute, så etter jobben låste jeg meg inne i heimen og ble værende! Jeg tente lys i alle stedene jeg har mulighet og har virkelig hatt en hjemme kose kveld!En sofakveld trenger ting i nærheten, så jeg benket meg sammen med brus, mobil, litt (sukkerfri) sjokolade, mandler, kylling og ikke minst strikketøy! Så her har jeg vært noen gode timer under teppet mitt og strikket ferdig en labb samt begynt på neste!

Meeeen, en kan bli lei av å sitte for lenge i ro også, så til slutt fant jeg ut at jeg skulle "pampre" meg litt, så jeg fant frem mine kjære Enjo produkter og tok en lang dusj. Etterpå fant jeg frem "torturmaskinen" for å gjøre meg klar for bading med min niese i morgen!


Bilde tatt fra da jeg hadde party i vår.

Jeg ble egentlig litt gira etter dette, så litt ulogisk rekkefølge, men da fant jeg fram treningsutstyret mitt igjen! Litt trening må til! Herlig det!Så nå er det bare å finne sengen og lade batteriene!!
Nattinatt!

3 kommentarer:

Lavynnia sa...

Maten din så jammen meg god ut:) Og som svar på din kommentar, så hadde jeg liksom tenkt å ta meg en liten bloggepause, men når jeg ikke greier å holde meg unna andres blogger, så er det bare til å blogge igjen;)

Nå har jeg skrevet igjen. Ta en titt! Du er nevnt i innlegget mitt, ble du nysgjerrig nå? ;)

Natta!

Lavynnia sa...

PS: Innlegget mitt er ikke ment for å være ekkel, bare som en morsom greie:) Så ikke misforstå!

Klem, og natta igjen!

ninabakke sa...

Jeg bruker stepmaskinen min endel, 20 min 3-5 ganger i uka, men har ikke sånne bånd på, er det bra eller? Må kjøpe meg ny siden min knirker så mye :P

Godt med innekos i drittvær :)