torsdag 10. september 2009

Dagens bonus!!I dag var jeg en liten tur ute for å ta noen blomsterbilder. Denne lille karen drev og surret rundt, men etter å ha prøvd å få han med på bilde noen gangen gav jeg opp, det var helt til han ombestemte seg! Plutselig svinset han innom linsen akkurat i det øyeblikket bildet ble tatt! Artig!! Syns det ble ganske så bra jeg, eller hva sier du??
Midtstill

2 kommentarer:

Oheidia sin fotoblogg sa...

Stilig blomsterbilde med bier. De biene er ikke enkle å fotografere, de svinser liksom litt for fort rundt for meg! Men, øvelse gjør mester.

Bildet ditt er ganske bra, det! Skulle ønske det var litt skarpere på bien - ser at bien ikke har vært helt i fokus da du tok bildet. Har du brukt makroprogram på kameraet ditt? Det er veldig lurt å bruke på blomster og bier. Men som helhetlig stemningsbilde fungerer det veldig godt. Jeg har drevet litt med bie bilder selv og jeg tok noen hundre bie bilder før jeg traff blinkskuddet - så løp ut og lek:=)

Ha en fin dag. Jeg lagrer deg under mine fotoblogger slik at jeg finner lett frem til deg igjen. Har lyst til å følge bloggen din for du viser veldig stor kreativitet i din fotografering og det er spennende!

Du skrev i bloggen min at bildene dine er mer kornete enn hos mange andre. Du fotograferer på høyeste bildekvalitet - det må man bare. Jeg vet at bildene mine ofte kan være litt blasse og uten kontrast - derfor blir alle bilder redigert før de skrives ut eller legges på blogg. Jeg bruker Photoshop ellement eller Cs3. Picasa 3 er det mange som også bruker. Hva bruker du?

Oheidia sin fotoblogg sa...

jo da, det kommer med tiden! Jeg har vært der du er og jeg har lært av å bruke små kameraer - interessen sammen med bedre økonomi har hatt det et hakk videre!

Picasa er et veldig godt redigeringsprogram. Jeg bruker det en gang i blant fortsatt og jeg har lært andre å bruke det. Det er jammen bra det finnes slike gode gratisprogram!

Snart er det slutt på bier ute - og det er litt vedmodig. Men, da får vi vel fotografere frosne blader, nakne trær og snøkrystaller!

:=) Klem fra meg