fredag 18. september 2009

ABC i ord og bilder # 29Da har vi faktisk nådd rundt hele alfalbetet! Ikke dårlig det da, det må jeg si! Og faktisk har jeg deltatt hver gang, tror jeg iallfall! Kan ikke komme på noen bokstav jeg ikke har vært med på iallfall!

Så nå avslutter vi altså med bokstaven Å! Etter å ha grublet litt over hva jeg skulle bidra med da, så ble valget ÅRSTIDER! Jeg må bare si at dette ikke nødvendigvis er mine vakreste bilder, men det var de jeg hadde for hånden og som forteller masse om hva jeg forbinder med hver av tidene!

Først ut er
VÅRENLike etter følger
SOMMERENSom atter like fort går over til
HØSTENOg det hele avrundes med
VINTEREN!


Andre løsninger på denne siste runden kan du se her!

P.S: Neste uke starter alfabetet på nytt igjen, så meld deg på du og!!

14 kommentarer:

TorAa sa...

Fantastisk.
Tenk så heldige vi er som har 4 virkelig forskjellige årstider.

Ha en herlig helg

Og takk for så mange uker sammen her på ABC

Lavynnia sa...

Du er nå søt da:) Det er sant som du sier, at det å skulle bli kjent med nye venninner nesten blir som å gå på date,- man er usikre i starten, men så går det seg gjerne til etterhvert:) Og neida, du har jo all rett til å skrive akkurat hva du vil i din egen blogg, så fortsett, du:)

Og så kan du jo slette de ulike bloggene fra leselista di når konkurransene er over;) hihi. Jeg orker ikke å følge med på noen hvis ikke jeg vil det selv. Måtte tenke litt over dette før jeg greide å bestemme meg:) Litt vanskelig var det jo, men misliker folk som presser deg til å gjøre ting mot din vilje. Det blir jo litt sånn, er du ikke enig?

Har forresten ikke sett på X-faktor idag, bestemte meg for å se en film istedet. Jeg likte bildene dine, hvordan får du til å lage en sånn effekt? Hva slags bildeprogram er det du bruker? Ble nysgjerrig nå.

Ha en fortsatt herlig kveld, og kos deg i helgen! :D

Evami sa...

Er ikke vi heldige som får oppleve årstidene? Bildene dine var flotte:) Ha en fin helg:)

mormonsen sa...

Fine bilder og fin å-løsning. Med høsten som årets fineste årstid.
God helg til deg.

HildeS sa...

Alle sier vi er så heldige som har fire årstider, men er vi nå virkelig det??? Jeg er ikke spesielt glad i vinteren. Slaps og snømåking og fokk... Nei takke meg til de andre tre. Det holder i massevis.

Flotte bilder du viser fram forresten. Håper vi ses i neste runde også.

Sommertid sa...

Istemmer med HildeS her jeg..holder lenge med 3 årstider..mest glad i sommeren er jeg jo,som sikkert mange har fått med seg nå i ABC`n.

Fine bilder var det okkesom.
Takk for mange besøk i denne runden og du skal ikke se bort ifra at jeg titter innom igjen...
Go helg :)

Rimkogeren sa...

Året,
det firedelte hjul
ruller gennem tiden
og efterlader
et spor af erindringer.

ninabakke sa...

Kjempe flotte bilder :)

Det blir nok hvit Bestå, har ikke fått kommet så langt at jeg har kjøpt den, de har den ikke inne på lager sto det på nett. Skal ta en dag innover, skal ha spisebord derfra tror jeg også :)

Ha en fin lørdag

Viola sa...

Ååååå!! Dette var da kjempenydelige bilder!! Det kribler i meg når jeg ser det først bildet, Våren! Gåslabber/kattlabber.... Våren er den årstiden jeg liker aller best! Jeg tror jeg glemte D-bokstaven denne runden! Ønsker deg en god helg! :)

Petunia sa...

Jeg er glad vi har årstider, jeg. da blir det litt variasjon gjennom året. Tenk om det vare var vinter eller bare var sommer. litt forandring på fra hvilken vindretning regnet kommet fra er bra! ;)
Grunnen til at det er som tomt i byn på bildene jeg har tatt, er at jeg var i sentrum tidlig en søndag morgen for å få tatt bilder uten for mye trafikk. Noen steder måtte jeg stå litt ute i veien for å få rett vinkel i forhold til orginalen. I løpet av de time jeg var der tok trafikken seg kraftig opp og flere og flere folk kom og gikk i veien for meg, så jeg er glad jeg var tidlig. Men uansett hvor tidlig man er, så er det biler og busser der. Blant annet på bildet opp mot Fløibanen. Der stod det 2 - 3 turistbusser parkert og ødela hele greien.
Takk for at du var med på denne runden, håper jeg ser deg igjen på runde nr 2:)

Camilla :) sa...

Så flotte årstidsbilder!!
Ha en fortsatt fin helg :)

Monica sa...

Så herlige bilder av våre flotte årstider :) de suser avgårde i turbofart synes jeg - og da er det herlig å kunne se tilbake på slike vakre motiv som du viser her :)))

Gärdsmygen sa...

Årstider- ett bra val!

Hobbygåsa sa...

Så flott Å-innlegg! Ja vi er heldige som har 4 årstider - men vinteren kunne vært LITT varmere hehe. Håper vi sees i neste ABC runde - ha en fin uke!