onsdag 16. september 2009

Litt tankefull!I dag har jeg faktisk hatt fri fra jobb!
Eller det vil si, har hatt nattevakt så jeg hadde i praksis ikke fri før etter 07 i dag, men jeg har ikke vært på jobb igjen i dag så det er jo litt deilig da! Har vel egentlig for det meste holdt meg her på sofaen hvor jeg har blogget eller sett på tv. Men av og til må slike dager til også!!

Jeg har sett på The Matrix nå i kveld og den filmen får meg alltid til å tenke litt. For hvordan henger egentlig ting sammen?? Hva er sant og hva er rett?? Da filmen kom hadde jeg laaaaaange diskusjoner med alle rundt meg, om de ville høre på eller ikke. Jeg har alltid vært en grubler, så derfor passer en slik film perfekt til meg! Hvordan kan vi vite at verden er slik vi opplever den, er vi virkelig skapt og født på den måten vi tror?? Selvsagt vet jeg at mange kan bekrefte eller avkrefte ting som skjer, men har ting hendt likevel? Kan det ikke bare være at mange har fått prentet inn en ting samtidig og dermed tar dette som sannhet??Jeg er håpløs, jeg vet! Men det har vel litt med det å gjøre at jeg alltid har hatt en formening om at det er mer mellom himmel og jord enn det vi kan se med det blotte øyet. Så dermed søker jeg alltid etter en nye sannheter. Jeg tror ikke at jeg noensinne kommer til å finne ut hva som er sant og ikke så dermed søker og leter jeg alltid. Og ikke minst er jeg alltid klar for en diskusjon om livet selv!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Når du drømmer kan du våkne og du vet at du har drømt.

Når du er våken har du tanker, men kan du skyve disse til siden?

Kan du si at alt jeg har opplevd, alt jeg har lest...

Alt livet har lært meg, alt jeg ønsker, alt jeg hater.

Det er bare mine tanker - Mens jeg er noe helt annet.

Legg bort din pc, slå av din tv og skyv bort dine tanker i kveld.

Bare vær den du egentlig er, da vil du se hvor du skal.

For du er så mye mer enn den du tror du er!!!

K.T

The single girl! sa...

Så koselig! Tusen takk!
Man ja, jeg vet ikke hva som er sant eller ikke, er jo det jeg søker etter. Jeg tror nok at jeg aldri vil komme til å finne sannheten, jeg tror det er ett av livets mysterier! Selv om jeg vil at livet skal være enkelt å forstå så tror jeg ikke at det er slik, men det er bare min oppratning og trenger ikke gjelde deg også!

Anonym sa...

Du er vakker, en liten sommerfugl :-)