tirsdag 24. mars 2009

Personlig versus privat!

Etter å ha blogget ofte og masse i lang tid har det plutselig blitt lite blogging på meg. Grunnen er egentlig ganske enkel. Jeg sliter nemlig litt med hva jeg kan blogge om som er personlig uten at det blir for privat. Jeg har jo lært at jeg ikke skal blogge om ting som er for privat fordi jeg ikke skal legge ut hele livet mitt offentlig på nettet, men samtidig er det akkurat det jeg har lyst å skrive om for tiden.

For å være litt privat kan jeg si at jeg er litt smådeppa for tiden av alt og ingenting bla. fordi jeg ikke kan spise så masse pga hveteintoleransen og så er det ikke alltid like kjekt å være singel, men utover det kan jeg ikke si så masse for ikke å bli for privat... Vanskelig å skille dette altså.

Har også lyst å skrive om hvordan drømmemannen er og hva jeg eter og ikke for tiden og hva jeg tenker på, men det kan jeg heller ikke gjøre for det og blir for privat.

Så med tanke at dette er det som skjer i hodet mitt for tiden er det ikke så mye plass til vanlige ting å blogge om, men jeg kommer tilbake med masse rare ting så fort jeg er klar for det!

Heng med!!


9 kommentarer:

ASSA sa...

Ja det er nok ikke så greit å utlevere for mye av seg selv i en offentlig verden som blogglandia er.
Og leve med et sånnt "matproblem" er ikke så enkelt, kjenner til det der, så jeg håper du finner en matsammensetning som du tåler OG liker, det er viktig det også. Så jeg ønsker deg lykke til!
Og i forhold til det siste du nevner, man vet aldri når den rette dukker opp, plutselig står han der uten at du har tenkt over det ;)

.... sa...

Takk for hilsen på siden min "Hips om haps" Huff ja det er vanskelig å skille mellom det man har lyst til å blogge og det man bør blogge... jeg har en annen blogg jeg nettopp lukket fordi den var privat. Den hadde vært åpen i nesten et år, men fikk vel litt vel mye besøk av ukjente (og kjente?) som jeg ikke ønsket. Men jeg turde aldri å utlevere meg helt. Det er en dagbok i bilder/tekst med fokus på de posistve happenings. Lengsler, konflikter, nedturer... forblir mitt;-) Jeg lukket den først og fremst fordi jeg la ut VELDIG mange bilder av ungene mine.
Et tips: om du ønsker en debatt,/komme i kontakt med andre når du forteller om dine mest private/personlige tanker, er det mulig å ha en anonym blogg, der du ikke oppgir bosted, bilde(r), navn, yrke etc. Alder og kjønn er nok. Marit V

Malys krok sa...

Takk for komentar hos meg. Holdt på med nytt innlegg, derfor gikk det en stund før jeg "svarte".

Skjønner her at du har mye du gjerne skulle fått ut, men er jo enig i at det ikke går an å bli for privat her. Håper du har nære venner du kan prate med.

Synd at du har dette matproblemet, er nok vanskelig å forholde seg til alltid.--
Ønsker for deg at du kan bli kjent med en kjekk gutt som du kan dele livet med. Han kommer kanskje snart.--- Føler at dette bare ble ord som det ikke var det minste hjelp i, men jeg skal tenke på deg. Og be for deg, om du vil.
Hilsen Margit.

sol sa...

Det er et sunnhetstegn at du stopper opp og ikke legger ut alt, men det er ikke alltid lett å bestemme hvor grensa skal gå :)

~♥~ Monica S sa...

HUff da!! JA det er ikkje enkelt alltid... men litt går vel an.. så lenge ein ikkje utleverer navn eller slikt!?
OG mat kan ein alltids snakke om.. mange som deler oppskrifter osv.

Takk for besøket.. og velkommen innom mine "vanlige" innlegg også!

Monica

Pillepalle sa...

Hei!
Bloggen din er vel koselig!
Takk for hyggelig kommentar :)
Hilsen fra Pillepalle

Terese sa...

Det er bare å komme en tur hvis du vil ha noen å snakke med i virkeligheten. Når som helst! :-)

Monica sa...

Kjenner meg igjen der! Litt privat - men ikke FOR privat! og hvor går grensen? Ikke godt å si.... Synes bildet med hjertet i sneen var helskjønt!
Om du har lyst så har jeg en fotokonkurranse på Fotomorro nå - der det kåres èn dagsvinner hver dag i 10 dager... Vinneren får et solkort fra Brun og Blid! Vær med da vel :-)
http://fotomorro.blogspot.com

TorAa sa...

Slett ikke et ukjent dilemma.
På den ene siden, om man er litt privat, finner du fort ut hvem som virkelig setter pris på deg. På den annen side kan du få kontakter med folk du absolutt ikke vil ha kontakt med.
Jeg skriver stort sett om opplevelser, og noen ganger også fakta om nærmiljøet - en vandring i omgivelsene - finne ut interessante saker og ting, kanskje av historisk interesse etc.