torsdag 22. oktober 2009

ABC i ord og bilde, Runde 2 # 5

Hm, nå er det visst atter gått en uke, og denne uken har vært litt spesiell for min del iallfall..

Dagens bokstav er E og det passer bra for det jeg har drevet med i det siste er egentlig ganske ERGELIG! Jeg har nemlig spist grønnsaksmoothie hver eneste dag...

Jada, i utgangspunktet høres vel ikke dette så veldig kjedelig ut, og ikke er det så veldig ekkelt på smak heller... Men jeg har voldsomt mye halsbrann og kvalme, og i tillegg får jeg nesten ikke spise noen matvarer lenger... Så dermed er det hele en ganske så ergelig situasjon!!
For å lese mer om meg og mitt problem i forhold til mat, trykk på min andre blogg som du finner her
For flere løsninger, trykk på ABC bildet!

21 kommentarer:

Marits Hus sa...

Har ikke sjekket den andre bloggen din enda, men skal gjøre det ;-)
Skjønner at det kan bli ergelig å spise smoothie hele tiden, men fruktsmoothie er ihvertfall godt!
Grønsaksmoothie blr vel litt babymat......
god helg!

Tania sa...

Hørtes ikke bra ut dette her..., men den smoothien ser god ut jaffal!:-) Tenker jeg vil prøve den oppskriften fra din andre side. Liker alt som er sunt jeg;-)
God helg til deg!

Anonym sa...

Du verden! Stakkars. Synes du har vært utrolig flink til å få maten din til å se bra ut til å ha så begrensede ingredienser. Fortvilelsen må være stor når ikke legene finner ut av noe. Leste i ukeblad her at håranalyse kunne finne ting som ikke blodprøver kan gi svar på.... verd å prøve kanskje? Lykke til:-)

Rimkogeren sa...

Fy for katten, stakkels dig. Jeg har lagt en kommentar på din anden blog.

Turid Holm Flaa sa...

Forstår godt at du syns dette er ergelig. Håper det etterhvert vil ordne seg og at du får god veiledning og hjelp. Ønsker deg en riktig god helg, kos deg så godt det lar seg gjøre. Klem fra Turid

Angelo sa...

Irriterende med matallergier, ja. Kan ikke si jeg har samme plager som deg, men det lille jeg har irriterer! Men det ser ut som om du er flink til å finne alternative måter å spise det du kan spise. Den grønnsaksmoothien ser faktisk veldig god ut. Kanskje en fin måte å få i unger grønnsaker på også :)

Ellen sa...

Jeg føler med deg... og jeg er ærlig når jeg sier at jeg ikke synes den grønne smoothies virket veldig fristende.. skjønner godt at du blir lei..

Ønsker deg en fin helg tross alt..

TorAa sa...

Kjenner til problemene.

Har du GERD?
http://en.wikipedia.org/wiki/Gastroesophageal_reflux_disease

Margrethe sa...

Å ha det slik er ikke godt for noen. Vi trenger å kunne variere maten både i smaker og konsistens. Håper tingene retter seg etter hvert. Lykke til, og ha en god helg.

Henny sa...

Jeg har lagt en kommentar på din anden blog. For resten vil jeg langt hellere selv tygge mine grøntsager og min frugt. Smoothies har F***** skabt i arrigskab, efter min mening.

Petunia sa...

Huff, det er ikke greit når kroppen ikke vil samarbeide. Håper virkelig at du finner ut av plagene dine.
Jeg får halsbrann av grønnsaker - eller det gir meg overskudd ab magesyre, så jeg er glad jeg slipper å leve bare på det.

frk. Bibo sa...

TorAa kom mig i forkøbet - jeg tænkte også på GERD, og kender en del til det. Hopper lige over på din anden blog og skriver videre. ;-)

linsky sa...

Uff, så utrolig slitsomt da! Jeg skjønner godt at det er ergelig!

PRINSESSEDRØMMER sa...

Hadde jeg måtte spist det greiene der så tror jeg at jeg kunne bare blitt værenede i sengen hele dagen. For aldri i verden om jeg hadde klart å få i meg det der! Og, som kjent, uten mat og drikke duger helten ikke! ;-)

Malys krok sa...

Huff! Dette må da bli utrolig slitsomt! Skjønner godt at du er lei, håper du finner ut av det snart så du kan få spise mer normalt. Takk for kommentar. -Margit-

Sologbolig sa...

Uff, dette hørtes ikkje bra ut. Håper det blir en løsning på problemet ditt. Ha ei fin helg.

Unknown sa...

Uuuuuurk. Beklager men det hørtes ekkelet ut. Men det er kanskje godt? Men kan du ikke varme den så det blir suppe?

Lise H sa...

Skjønner godt at dette er ergelig. Håper virkelig du finner en løsning på problemet.

sissels sa...

Skjønner godt at du har brukt dette som din E. Må si jeg synes du er tøff som klarer dette. Skal ta meg en tur inn på din andre blogg å lese skikkelig.

Camilla Elstad sa...

Forstår så utrolig godt at du blir lei! Men kanskje fint å tenke på at nå må det gå bedre, for verre kan det ikke bli!? ;)
Ha en fin søndag!

linn kr/sykepleier sa...

Grønnsakssmoothie en hel uke!???
Glad det ikke er meg. Selv om den smoothien så god ut. ;D