tirsdag 24. november 2009

Ny sengekamerat!!Denne kjekke "karen" har jeg fått låne av mamma! Eller det vil si, jeg stakk vel mer eller mindre av med den, og hun var ve ille så vedlig vanskelig å overtale! :) Det er altså en spikermatte, av den typen som er veldig moderne for øyeblikket!

Hver kveld ligger jeg på den i ca 30min, og jeg sovner hver eneste gang! Jeg lover deg at det er vondt, men på et tidspunkt så sovner du likevel...

Jeg bare måtte ta bilde av ryggen min etter en slik økt, ser den ikke nydelig ut??


Ser ut som en blanding av brannskade og solbrenthet... Men det går fort over igjen da! Og skal visst være bra for helsen, så da er det bare å holde ut!!

3 kommentarer:

Lavynnia sa...

haha, du og dine overskrifter!!! ;D Du kunne faktisk ha jobbet i en av de store avisene på fulltid, du finner alltid på noe for å fange leserens oppmerksomhet og nysgjerrighet. Luringen;) Og så var det bare en spikermatte.... :P haha

Jeg vet at det er onsdag idag, og at man skal leve her og nå, men jeg gleder meg imorgen, for hvis det stemmer, så er det meldt litt penere vær her hos meg. Det betyr altså fotoshoot:) Håper ikke du blir lei av mitt fotobabbel etterhvert. Jeg ble ihvertfall overmettet av ditt spinatprat, og fryseren er fortsatt full av spinatposer...;)

En dag så skal jeg lage meg noen skikkelige deilige kjøttkaker/-boller fullstappet med spinat og egg, og deilig krydder. Jeg vet at du har lagt ut en oppskrift på det en gang, men kan jeg eksperimentere akkurat som jeg selv vil, eller må jeg følge en oppskrift? Og takk for kommentar, skjønner hva du mener:) Begge har fullt opp med sine egne prosjekter, og det er jo sånt som skjer.

Men jeg beundrer deg for alle de prosjekter du stadig setter i gang med, for du gir deg ikke før du har fullført dem! Avogtil så orker jeg såvidt å lage middag til meg selv på kvelden, men det handler vel en del om å prioritere riktig, og tvinge seg selv litt;)

Masse gode klemmer til deg, og takk for inspirasjon! (ikke spikermatten, men det å ikke gi seg:) )

Kathrine sa...

Så nydelig ryggen din så ut etter en hvil på spikermatten ;-) Sovner når jeg låner massasjestolen til mamma og de eg og..selv om det egentlig er veldig vondt å bli massert av den...

Lavynnia sa...

Du har fått en utfordring av meg inne på bloggen min! :D

Fortsatt god helg, snuppa!