onsdag 29. april 2009

Sukkeravhengig!


Jeg har et seriøst problem. Jeg er nemlig sukkeravhengig.


I halvannet år spiste jeg så og si ingen sukker, altså jeg levde på lavkarbo diett. Det kan du lese mer om her.

Dette fungerte meget bra og jeg klarte faktisk å gå ned hele 18kg og være helt uten godterier av alle slag.

For ca. 1 mnd siden, eller da påsken startet, fant jeg ut at nå måtte vel jeg også få lov til å spise litt snop. Jeg har jo latt meg selv spise litt sukker i andre forbindelser så jeg tenkte virkelig at dette skulle gå bra, men NEI. Det gikk virkelig ikke bra!

Hver eneste dag har jeg helt innpå en masse godteri så det er til å bli flau av, men jeg KAN ikke slutte. Hele tiden sier jeg til meg selv at I MORGEN er det slutt, men det går bare ikke. Det er virkelig sykelig dette her altså.

Ikke vare det at jeg er på den igjen, men jeg har også, på denne lille tiden gått opp nesten 4kg, så jeg er virkelig godt og kjapt tilbake igjen med de 18 og mange fler om jeg ikke passer meg.

Nå skal jeg til London om 2 uker, men når jeg kommer hjem igjen er det rett tilvake på ketolyse/lavkarbo av den strenge varianten.

Nå er det over 2 uker siden jeg sluttet å røyke så nå kan jeg virkelig ikke skylde på at det er synd i meg lenger, nå bare finner jeg på ene etter andre unnskyldning for å få lov så dette er jo bare tull.

Men uten lavkarbo kost klarer jeg ikke slutte, det har jeg prøvd før. Så nå får jeg holde ut de neste 2 ukene og håpe jeg ikke går helt bananas for da er det helt slutt!


2 kommentarer:

Kathrine sa...

Dette klarer du Renate! :-) skummelt d med hvor lett en blir avhengig av sukker..nå er det tilbake på lavkarbo og null sukker for min del også...

The single girl! sa...

Ja, å være helt uten sukker er ikke så vanskelig, men sånn halvt om halvt funker ikke for meg iallfall!