lørdag 11. april 2009

Påskepartyet!!

Påskepartyet ble startet av Manne og jeg valgte selvsagt å være med!!

Det skal da blogges om godteri, drikke, hobby og noe du forbinder med påske. Sistnevnte har jeg allerede skrevet om og det kan du lese her.

Nå tenkte jeg å ta to andre temaer, som veldig godt passer sammen. Det er nemlig godteri og drikke!!

I går var jeg og en venninne på fylla (uten at jeg klarte å ta noen bilder av glassene...) så resten av påsken holder jeg meg meget edru. Så dagens drikke er da min meget gode cappuchino i ynglingskoppen min samt coca cola zero som jeg er stor fan av!!

Disse påskeeggene er, for meg, hele savnet etter påsken!
De er bare sinnsykt gode, men jeg klarer aldri mer enn et om gangen for de er innmari kvalmende! Hehe!

Et kjekt (edruelig) party kan godt like en god film også, så i dag skal jeg se denne!!
Ha en strålende påskeaften alle sammen!!
7 kommentarer:

Emmeline sa...

Skjønner at du har hatt din dose fest i løpet av påsken *ler:) Men dette høres jo ut som en knall påske også...Disse eggene smakte jeg for første gang i år. Ungene er elleville etter dem så vi måtte jo kjøpe til tross for at de var dyre. Men FOR en kvalmende smak. Tror jeg begynner å bli gammel...(hehe) jeg klarte ikke et helt egg engang, og jeg kan love at det er FÅ som når meg til anklene når det gjelder snop;) Her er det iskaldt i huset..Jeg fyrer som en gal, har på alle ovner på fullt og sitter under et teppe mens jeg blogger;)
Det er jo ørlittegranne koselig det også selvfølgelig. Har tenkt meg en dose romantisk komedie snart også;) Mye kjekkere enn all denne evindelige krimmen som går på alle kanaler;) hehe!
Kos deg på påskeaften;) TUDELU!!!

Elin sa...

Her er det også påskeparty1
Du har en flott blogg med mange morsomme bilder:-)
Ha en fortsatt super påske!

vibbedille sa...

Er enig i at de er kvalmende gode! har hatt meg ett nå i kveld......men nå holder eg meg til salt stenger! koos deg og ha en flott påske videre!

Vibbedille

Baddie sa...

Er innom på påskebesøk. Dette er første gangen jeg er her. Det som er topp med bloggparty er at man oppdager nye blogger.Håper du har hatt en koselig filmkveld. Ha en fortsatt fin påske!

Sommertid sa...

Du har såvisst ikke lidt noen nød hittil i påsjen..he he .med godis både flytende og i fast form, men jeg står over de eggene du viste...tror ikke det er helt min smak !. Da gleder jeg meg heller til imorra..da blir det vin og lammelår..mums !
Hei sveis !

Fidus sa...

Kos deg med påskeparty og ha en flott søndag!

Theka sa...

Ser ut som du hadde en koselig påskeaften :-)
Takk for hilsen i bloggen min.