tirsdag 28. april 2009

Mandagstema!

Denne ukens mandagstema tenkte jeg egentlig å skippe. Jeg er nemlig ikke så veldig kreativ av meg, og det er det som er denne ukens ord.

Jeg har alltid vært glad i å skrive både dikt og historier, men maling, tegning og generelt å lage ting er jeg ikke så flink til. Strikkingen og brodereringen min har jeg jo frontet allerede, så da var det ikke mye igjen!

Men, jeg har fått meg en ny liten dille. Nemlig å lage kort! Jeg har fått masse hjelp, jeg skal ikke påstå noe annet, men det er meg som har utført det. Så er litt stolt av det!!

Her er vel mer sånn min egne kreativitet er, og den er vel mer praktisk en kreativ i så måte, men med masse hjelp og god tolmodighet blir det bra til slutt!!

Og så er jo selve bloggen min ganske så kreativ da! Hehe!

Flere innlegg kan du se her.

6 kommentarer:

Line sa...

Å skrive dikt og historiar er jo kreativt i seg sjølv!!
Nydelige og kreative kort har du laga og:0)
Ha ein fin tirsdag, klem

Randi's Tanker sa...

Jovisst er du kreativ med dine dikt og kort. Nydelig musikk på bloggen din. Man må være kreativ for å få til det også!

Fin tolkning av mandagstema (på en tirsdag).

Velkommen på besøk!

Cathrin sa...

Synes du gjør masse kreative ting jeg! Kortene dine var kjempefine! Og litt hjelp må vi alle ha fra tid til annen... :O)

Melusine sa...

Ikke så veldig kreativ?
Å lage slike kort er meget kreativt og skapende, synes jeg :)
Virkelig flotte de du har vist her!

Ingeborg sa...

Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Å lage kort ser veldig artig ut. Har en kollega som er helt hekta, og det er de utroligste ting hun tryller frem, i likhet med deg. Veldig kreativt! Ha en strålende dag!

Gleden er stor sa...

kortene var kjempefine! og vil jo si at det er kreativt=) og både dikt og historieskriving vil jeg påstå har en stor slump med kreativitet i seg det å'! du har da ingen grunn til å si at du ikke er kreativ - kommer bare ann på hvordan en ser det ;)

ha en god uke videre!!