søndag 26. april 2009

Søndagstur!

I dag var jeg og Kathrine ute på en lang tur i Alvøen området. Jeg tok MASSE bilder og tenkte jeg skulle dele noen med dere!

Noe av det første som møtte oss på turen var froskeegg, og det måtte jeg jo ta bilde av da! Håper bare jeg har tid og mulighet til å ta en tur senere for å se om det har blitt rumpetroll og enda senere padder! Hadde vært artig det da!

Som jeg har sagt mange ganger, er jeg VELDIG glad i flott norsk natur så ble en god del rene naturbilder på turen! Se og nyt!

Det er vår i Bergen, så her blomstrer det over alt! Tilogmed blåbærene er begynt å blomstre så er nok ikke lenge til vi kan ta oss en tur i skogen for å plukke! Og ikke minst var det MANGE vakre hestehover. Og jeg elsker den planten!!!

Dette bildet ble beldig morsomt! Til venstre i bildet er det høst med falne blader og til høyre er det ny vekst! To årstider på en og samme tid!!

Håper dere alle har hatt en strålende søndag!

4 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

Så mye flotte bilder! Jeg har hund og er masse ute på tur, det er så deilig. Og så finner man så mye å ta bilde av. Ha en fin uke!

Madame sa...

Hvor er det smukt at se - den norske natur er så imponernede. Jeg elsker selv at være ude og kigge på alt, hvad der gror.
Varme klem til dig :-)

mimouna sa...

Det er så fint i Alvøen, lenge siden jeg har vært der nå. Koselige bilder. :o)

Kathrine sa...

hmm se i midten mellom gamle og nye bladene..ser ut som et ansikt i berget og mosen :-)en skjeggete mann m lukkede øyne :-) og takk for en fin tur :-)