tirsdag 21. april 2009

Gratulerer!

Jeg må få benytte anledning til å gratulere meg selv!

Nå er det nemlig over 1 uke siden jeg sluttet å røyke og jeg klarer det fremdeles!! Jada, jeg driver og "fusker" med at jeg går på tabletter, men syns likevel at jeg er veldig flink!!

Selvsagt tar jeg meg i det HELE tiden å tenke på røyk, jeg skal ikke komme unna det, men for hver gang blir det samtidg lettere. Nå kan jeg faktisk le av min indre stemme som er veldig flink til å "lure" meg. Den forteller meg ting som: "Jada, du har sluttet nå, men etterpå kan vi vel røyke?" Så jeg må hele tiden fortelle meg selv at NEI, det blir ikke noe etterpå! Denne gangen er det endelig!

Noe som er et problem, er at jeg har fått veldig mange bivirkninger av tablettene, så nå går jeg på halv dose og har lyst å halvere den igjen også. Håper bare at jeg klarer å la være å røyke selv om jeg går på for lite tabletter, men så er det jo det at røyking uansett er psykisk og ikke fysisk så jeg kan vel klare det uansett!!

Det positive med å slutte er at jeg merker kroppen min begynner å forandre seg. Halsen har virket veldig "brent", men er nå begynt å bli bra. Halsbrannen er så og si borte! Smakssansen og luktesansen har begynt å bli bedre!!

Så gleder meg veldig til fortsettelsen!!

4 kommentarer:

mimouna sa...

Så flott! Godt for hele kroppen, for psyken også. Og så deilig å få både lukt og smakssans tilbake igjen da. Lykke til videre!

AnnetteK sa...

Du er kjempeflink!!!
Lykke til videre, jeg heier masse på deg!!

Terese sa...

Så flott å høre! Du er en av de staeste jentene jeg vet om, så dette klarer du lett! ;-) Klem

Quiltefia sa...

Hei!!Jeg har en venn som sluttet å røyke for noen uker siden, han var oppe i 60! om dagen, og han klarer det!!Han bare bestemte seg. Alle rundt ham er kjempeglade, så stå på!! du klarer det hvis du vil!! Hilsen Quiltefia