søndag 18. november 2012

Helgens hendelser!

 Med god hjelp av min søster (som har malt soverommet vårt) er nå hele to rom til ferdig oppe! Eller altså ferdig med veggene, det gjenstår fremdeles gulv! 


Soverommet vårt har fått en grønnfarge som heter Hvitlyng! Blir spennende å se hvordan det ser ut når gulv og møbler er kommet på plass, men tror nå at det blir ganske så bra. Likte det iallfall godt nå!! 


Tapetsering er ikke noe jeg syns er spesielt enkelt, men likevel hadde jeg valgt å tapetsere langveggene på rommet til knotten.. Så her er malt blått på skråveggene og tapetsert Ole Brumm på langveggene!! :) Til tross for at det tok en masse tid og var ganske så slitsomt å få til så ble resultatet ganske så bra!! Syns faktisk vi skal være ganske så stolt over det og håper at eieren av rommet blir fornøyd når den tid kommer!! :) 

Vi hadde planer om å begynne med siste rommet i dag, men måtte innse at det ble litt for knapt med tid siden vi snart skal avgårde på middag! Det betyr at jeg istedet får litt tid til hvile, som jo heller ikke er å forakte!! :)

Ønsker dere alle en fin søndag videre!! :)

Ingen kommentarer: