søndag 3. januar 2010

Nyttårsønsker 2010!

Satt å såg litt på gamle innlegg på bloggen min, og kom plutselig over nyttårsønskene jeg skrev for i fjor... Kan vel ikke si at de har blitt oppfylt, og noen mindre enn andre... Så dermed får jeg prøve meg på en liten liste for i år også, for å se om jeg kan ha bedre lykke dette året!

Jeg ønsker:
  • Nintendo wii med balansebrett så jeg kan trene og holde meg i form!
  • Recliner så jeg kan slappe av
  • Finne mannen i mitt liv!!!
  • Å begynne på 2. etasje
  • Gå ned igjen i vekt (ikke bare bare å slutte med røykingen!)
  • Få det bedre på jobben og høyere lønn!
  • Tilbringe mer tid sammen med familie og venner!
  • Fortsette med å få laget plen og hage
  • Prøve å kvitte meg med all gjeld, eller iallfall begynne å betale tilbake!

En liten liste er det, men dog viktige ting som jeg virkelig ønsker meg og som jeg "trenger" for å ha det bra! Hva ønsker du for året som kommer?? Tenk vi er inne i et helt nytt 10år her, så vi har lang tid på å klare å gjennomføre ønskene våre!!


3 kommentarer:

/RG sa...

"May your wishes all come true"

Lavynnia sa...

Jeg håper også at alle dine ønsker går i oppfyllelse! Det unner jeg deg virkelig, altså! :D

Jeg husker at for noen år siden så ønsket jeg meg mange, mange ting, og noen av de tingene på denne listen min var litt dyre. Etter å ha prøvd å spare i evigheter, og bli frustert fordi det gikk så sakte, så fant jeg ut at jeg ville begynne med de "små" tingene først. OG det hjalp jo litt på humøret da:) selv om jeg fortsatt ville ha noen av de dyre tingene (slik som pc, fotoapparat, og you name it).

Håper ikke du oppfatter meg som en slags moralsk pekefinger nå, men jeg håper jo at du vil unne deg noen av de andre tingene på lista di som kanskje er raskere å få oppfylt, og så ta de andre etterhvert:) Da føles livet så mye morsommere også mens man fortsatt venter på andre ting;)

Og så håper jeg inderlig at du finner deg en mann som virkelig vet å verdsette deg, du fortjener det, slik som alle oss andre;) Hva med å lage deg en egen liten, privat liste over hvordan du vil at han skal være, se ut, egenskaper, og så videre? Jeg prøvde å gjøre det selv, men ønskene har ikke helt gått i oppfyllelse ennå.

Kanskje fordi tiden ikke er "riktig" for meg? Aner ikke, men universet jobber nå på en merkelig måte, og ikke alltid jeg forstår meg på den:(

NÅvel.

Hva er Recliner for noe, forresten? hehe, ikke alt jeg vet....;)

Tusen takk for kommentar, ble glad for den! :D GODT NYTT ÅR!!! HÅper dine dager blir lettere heretter:)

Klem!!!

Lavynnia sa...

SV: Hehe, jeg driver og svarer litt her og litt hos meg selv:)

Det høres spennende ut, det du holder på med, og neida, jeg lover å ikke si det til noen;) hihi

Masse gode, varme klemmer til deg! :D