fredag 24. oktober 2008

Shopping!!!

En meget flott oppfinnelse som jeg endelig har oppdaget!
Tidligere kjøpte jeg bare det jeg måtte ha og hadde egentlig ikke noe interesse for å kjøpe klær, og iallfall ikke noe med farge på, det var nesten forbudt! Nå når jeg har gått ned i vekt kan en vel si at jeg har utviklet meg til litt av en shoppaholic! Jeg bare digger å shoppe!! Jeg har også (for første gang i mitt liv) fått interesse for skjørt, kjoler, tunicaer og rett og slett søte, fargerike klær til jenter! Jeg har vel gått tilbake til ungdommen og kler meg deretter, men det er kjekt å endelig være kvinnelig!

Dagens fangst!!

Kulden har satt inn og da trengte jeg virkelig en kåpe!!

Jeg har alltid hatt lyst på noen skikkelig tøffe støvletter og bare digget disse. Er ikke så flink å gå med høy hel, men jeg øver meg hver dag, så en dag må jeg vel kunne det!

Det eneste problemet med shopping er at det koster så masse penger! Hehe! Når en kan gå inn i hvilken som helst butikk og passe inn i alle klærne så har en egentlig et luksusproblem og da blir det veldig dyrt! Men jeg koser meg foreløpig og har ikke tenkt å gå helt galen (eller håper jeg iallfall!! Hehe!) Tidligere gikk jeg fra butikk til butikk uten at noe passer og nå passer alt, så er vel ikke så rart at jeg blir litt gal innimellom, eller??

4 kommentarer:

Kathrine sa...

Er jo en kjempefin blogg dette Renate :-) Fin kåpe du har kjøpt..nesten litt misunnelig.. :-)

Vestlandsjenta! sa...

Takker og bukker for begge deler!!
Bare å følge med videre vettu!!

dfsds sa...

Enig, veldig fin kåpe! Og støvlene var også skikkkelig lækræ ...

Vestlandsjenta! sa...

Takker til deg og!!
Må bare lære meg å gå på støvlene! Hehe!