onsdag 15. juli 2009

Min andre feriedag!

Da var andre feriedag over allerede...
I dag våknet jeg heldigvis til sol! Jada, det var litt skyer ute også, men det tåler jeg, så lenge det er varmt og fint!Min lille venn fra i går hadde visst ikke funnet veien hjem igjen enda, så nå klarte jeg ikke å la være å gi den litt mat. Den er jo så tynn og liten, og rømjer som bare det, så da fant jeg litt laks som den slukte i seg! Men etterpå var det å ta han med hjem, så han kan bli hentet av de som skal overta han! (De har nemlig letet etter han fordi han skal gies bort)Så, jeg ser nok ikke lillepus igjen noen gang mer nå... Trist!

Men, siden det var sol, og jeg hadde ferie så tok jeg med meg min søster og niese til byn for å gå på Akvariet! Her vandret vi rundt i tropisk avdeling med krokodiller, slanger, edderkopper og skilpadder. Og silkeaper er det også her!
Ja for ikke å glemme en masse forskjellige fisk da!Selshow passer seg selvsagt i akvariet!Vi måtte jo også hilse på pingvinene som har navn som Pingrid Alexandra, Alexander Pingbakk og andre kjente pingvin(?) navn! Men uansett, søte er de!Etter besøket i akvariet forlot jeg det gode selskap til fordel for norsk natur!
Jeg hadde nemlig bestemt meg for å ta en ny tur opp Stoltzekleiven!
Turen tok meg 35 min opp! Med tanke på at de kjappeste bruker rundt 8 min så er jo dette ganske tregt, men med tanke på at jeg bare har gått her for 2. gang og ikke har sååå innmari god kondis så syns jeg at jeg tross alt er ganske flink! Og dessuten må jeg jo stoppe for å ta bilder på veien til glede for dere! Så det så!! Hehe!Etter turen inviterte jeg en venninne inn til byn (hun bor rett i utkanten, så det tar ikke lang tid før hun kommer seg inn) og vi kjøpte oss is i solskinnet!
Fristende? (den var innmari god!)Så dette kan jeg vel kalle for en vellykket feriedag!

2 kommentarer:

Lavynnia sa...

Flotte bilder! Hvordan får du til å lage sånn bildecollage, eller hva det nå heter for noe?
Må jeg ha Photoshop? hmm..... kult med sånne bilder samlet sammen:)

Takk for kommentar, måtte le litt av den ene setningen din;) Du sier at Charmex hjelper på tørre lepper, men at du ikke har brukt den:) haha, måtte lure på om du var veldig trøtt akkurat da du skrev kommentaren din:D


Klem, og fortsatt god ferie!:)

minon sa...

Skal si du fikk mye ut av en fin dag!!

Første bildet ditt er knallfint! Liker godt slike solbilder. Synes også det er flott slik du samler bilder senere i collager for å få vist mange bilder! Kjempegod ide!

Jeg har som mål å gå opp Stolzen jeg også. Har aldri gått der før, men har en del på jobben som peleier å ta turen med jevne mellomrom. Skal nok forsøke meg en dag ;)

Ønsker deg en kjempeflott ferie videre. Måtte du få mange like fine dager fremover :)