mandag 27. juli 2009

ABC i ord og bilde # 21Jeg har styrt en masse for å klare å komme med innlegget mitt denne gangen, så derfor blir det bedre seint enn aldri! Jeg er nemlig på ferie, så jeg har ikke egentlig nett. Har fått låne meg litt nett her nå så dermed får jeg puttet inn innlegget, men jeg får desverre ikke kommentert hos dere denne gangen og beklager det!

Denne ukens bokstav er jo U. Ikke akkurat verdens letteste boktav i utgangspunktet, og jeg hadde nesten glemt hva jeg hadde valgt. Allerede når vi var rundt K-L bestemte jeg meg for hva denne bokstaven skulle være, nemlig UNDERGRUNN!

Jeg er jo veldig glad i kjære London og der reise jeg masse med Undergrunnen!Bilde over undergrunnsystemet (tatt fra Google)UndergrunnsbaneDenne stasjonen var vår nærmeste og der vi reiste til og fra når vi var der!Lite oversiktsbilde over stasjonene en kommer til på denne linjen.For å komme inn på banene er det gjerne glipe mellom veien og banen, derfor stod dette alle veier for da hadde iallfall de gitt beskjed! Hehe!Uansett tid var det alltid masse folk som hastet frem og tilbake!Utsiden av Marble Arch stasjon!

Kjapt og enkelt! Håper dere koser dere videre midt i sommeren, så skal jeg kose meg her i Tyskland enda noen dager!! Håper jeg får kommentert hos dere neste uke!

5 kommentarer:

Lavynnia sa...

Hei, du nydelige jente! :) Jeg savner deg, og håper du kommer tilbake, opplagt og uthvilt:)

Jeg jukset litt med bildet mitt, og brukte Picasa 3. Heldigvis så er det et gratis program, og jeg ble anbefalt å laste det ned av en annen blogger. hehe, prøv du også da!

Klem på deg! :D

Lavynnia sa...

hehe, det er bare meg igjen;) Ville bare si at du er utrolig flink til å legge ut detaljerte bilder av ting du har gjort, eller vært med på. Eller steder du har reist til, slik som nå:)

Flink! Og spennende å følge med på reisen din, det er så morsomt å følge med på!

Klem igjen, og en riktig fin ferie videre til deg! Bli med på SundayChallenge - Fotomoro også, der bestemmer du selv hvilket bilde du vil vise frem som ditt ukens bilde, og så skal du fortelle en slags historie bak det.

Har ikke linken her akkurat nå, men klikk deg inn på ABC-temaet, eller inn på siden min:)

Hei så lenge!

sologbolig sa...

Stilige bilder fra undergrunnen. Grei måte å reisepå viss eg vil fort fram og ikke trenger å se noe !! Har vert heime i 5 dager nå....i regn !!! Kom fra Frankrike/ Tyskland ...deilig ferie. Kos deg der du er !

Petunia sa...

Undergrunn er jo smart da! Flott valg!
De burde kanskje laget det her i Bergen i stedet for å legge hele bybanen sånn "midt i veien".

Lavynnia sa...

Heisann! :D

Hvis du kjøper bladet "Digital Foto", så følger det alltid med en cd med diverse redigeringsprogrammer som du kan prøve ut:)

I tilfelle du ikke vil ha Picasa3, mener jeg. Men prøv ut Picasa først, det er jo tross alt gratis, mens bladet må du betale for:)

Gleder meg til å se dine bidrag fra søndagen av!:)