søndag 12. juli 2009

Hvor ble det av solen??

Kl 07.00 i dag morges begynte offisielt min ferie (avsluttet med nattevakt), men stor var sorgen da det første jeg leste i avisen var a nå var tiden med fineværet over og klart for regn... Så jeg tuslet hjem fra jobben for å sove noen timer, og da jeg stod opp såg verden slik ut..


Ikke akkurat det mest oppløftende bilde, men dog ingen regn (enda)!
Jeg hadde store planer om late dager i solsengen for å steke meg, men tror de planene må legges på is inntil videre iallfall!

I mellomtiden får jeg nyte noen bilder fra hagen min, som har begynt å bli ganske så fargerik og flott! Og så får jeg tenke på at om regner kommer så vil jorden til plantene min bli ganske så fornøyde, og ikke minst får jeg en mindre arbeidsoppgave! :)


Kose dere på søndagen! (Sjøl sitter jeg inne og ser gamle episoder av Buffy og spiser popcorn! Yummi!)

3 kommentarer:

Lavynnia sa...

DA kan jeg kanskje trøste deg med litt sminkeomtale inne på bloggen min? Jeg kommer selvfølgelig med omtale av Udo`s Choice også siden det var den du spurte om, først og fremst, men har slitt med allergi og feber, så jeg får se hva jeg orker.

Men skal gjøre mitt beste;)

God søndag til deg!

Siw Aina sa...

Popcorn og Buffy er jo ikke helt feil det heller da :)
Selv må jeg jobbe i 2 laaange uker før jeg kan nyte late dager, håper jeg er heldigere med været i ferien min enn hva du er så langt.
Tenker sommeren kommer igjen jeg!

Lavynnia sa...

Så bra! :)

Skal gjøre mitt beste for å skrive om andre produkter også, og så må du skrive på din egen blogg om du ble fornøyd. Vet jo uansett at mineralmakeup er det beste du kan kjøpe for din egen hud!

Klem, og natta!