tirsdag 14. juli 2009

Første (offisielle) feriedag!

Da var ferien offisielt startet, og jeg kan ikke akkurat si at jeg har kunnet jublet over været enda, men likevel har det nå vært noen ting å glede seg over i dag også!

Da jeg gikk ut av døren i morges hørte jeg en skikkelig hjerteskjærende remjing ute. Trodde virkelig at det stod om liv, men bak døren skjulte denne lille skapningen seg...Som jeg har sagt er jeg egentlig ikke noe kattemenneske, men denne lille kanttungen var jo bare vakker da, eller hva sier dere??Han ser jo ganske stor ut på bildene, men var egentlig pitte liten! Vakker!Mens vi er i dyreriket må jeg bare vise et bilde jeg tok i går kveld som jeg syns ble ganske så vellykket!!Selv om det er ferie slipper jeg ikke unna å jobbe ute, men når det regner så trenger jeg jo ikke jobbe hele tiden! Syns nå at det har begynt å bli ganske så bra utenfor hos meg nå etterhvert!!
Kvelden ble fort til natt her så nå koser jeg meg med litt bær sammen med rømmekolle, naturell yoghurt og honning (Yummi) mens jeg har på lys og ser på Buffy!

Kjekk start på ferien dette da, selv om jeg fremdeles savner solen!

2 kommentarer:

Beate sa...

For en søt liten pus, og gratulerer med å ha fått ferie. Jeg skal jobbe ut denne uka, så skal jeg ha 3 uker.

Lavynnia sa...

Sneglene på forrige innlegg var ekle! uuugh...

Disse bildene var flotte, og pusekatter er jo nå så nusselige da. Leste på forsiden av VG? at mange drittsekker har begynt å hive ut kattene sine pga ferie, og det får meg til å se rødt.!

Har du først skaffet deg et dyr, så får du f@[] ta vare på det også! Tenk om noen gjorde det samme mot dem? Tviler på at de ville ha likt det, nei.

Blir forbanna, - stakkars katter:(