søndag 28. november 2010

Prøving av kamera!Jeg kjøpte meg jo speilreflekskamera her på torsdag og prøver å lære meg å bruke det. Har allerede oppdaget at jeg trenger ny linse. Den linsen som føler med kamera har ikke mye zoom så det er masse jeg ikke får tilfredstillende bilder av, men jeg må jo begynne en plass!

Det første bildet her var det første jeg tok i mørke, og det var jammen meg ikke lett å holde kameraet rolig, men syns likevel at det hadde en sjarme med slik det ble!Denne båten ligger rett nedenfor meg og jeg syns bildet ble ganske så klart selv om det er skumring.En blomst som er frosset fast i bakken!Frost facinerer meg! Må si jeg er ganske stolt over dette bildet! Ble veldig bra, syns nå jeg iallfall!!Veldig stilig med den klare grønnfargen bak frosten! Ble klart og fint!Nærbilde av en busk! Skikkelig facinerende med frosten!Vi tente bål og stekte pølser så måtte bare prøve å ta bilde av bålet. Syns det ble veldig godt og fikk bra frem både glør og flamme!Kunne vært klarere, men syns likevel det var ganske så detaljrikt!Varmeovn. God fargegjengiving.Mine foreldre har kjøpt seg lysekrone. Syns det ble veldig stilig! Er egentlig blank, men ble ganske så svart og nostalgisk her. Syns det ble skikkelig stilig!

Gleder meg til å bli bedre kjent med kameraet og finner mer ut av hvordan det fungerer og hvilke muligheter som ligger i det. Ønsker meg telelinse og macrolinse!!

1 kommentar:

Terese sa...

Artig at du har fått et nytt kamera å eksperimentere med, flotte bilder! :-)