tirsdag 11. november 2008

Velvære

Bare ordet i seg selv er herlig!!


Det er sjeldent en har tid, eller råd til å gjøre noe skikkelig for seg selv. Noe som en ikke kan gjøre hver eneste dag, det kaller jeg velvære!Jeg er så heldig å ha en søster med boblebadekar hjemme så i forrige uke to jeg meg en tur bort dit (de var på ferie)! Der ble jeg liggende i over 2 timer med lesestoff, drikke, levende lys, dempet belysning, deilige dufter. I det hele tatt skikkelig luksus!

Denne uken gikk jeg ett steg videre. Til bursdagen min fikk jeg et gavekort fra noen venninner på 2 timers kroppsmassasje og ansiktspleie. Jeg har grudd meg litt for å bruke det fordi det da var (logisk nok) oppbrukt. Men nå fant jeg ut at jeg vill benytte meg av det (også fordi jeg har hatt litt vondt i nakke og skuldre i det siste), og jeg angrer virkelig ikke! Det var virkelig herlig å bli dullet og stelt med, og kan virkelig anbefales!!

Så i det siste har jeg hatt det ganske så herlig! Litt velvære behandling anbefales på det sterkeste nå på vinteren, om det bare er en lang dusj med ansiktsmaske eller en tur på spa spiller egentlig ikke så stor rolle, det som gjør deg glad er det som teller!!


Ha en strålende høst videre!

Ingen kommentarer: