lørdag 5. oktober 2013

Aua i foten!

Nå er det snart 3 år siden høyre foten min begynte å bli vond. Det tok en tid før jeg gikk til legen, men fra desember var jeg sykemeldt og har vært det nå i 2,5 år! Etter å ha vært noen runder på sykehuset skulle jeg endelig bli operert, men så ble det utsatt flere ganger,  enten fordi jeg ikke kunne/ville, eller fordi legen var syk. Til slutt, i fjor forsommer skulle det gjøres, men rett før fant jeg ut at jeg va gravid, så da ble d utsatt igjen. De ville vente t bebisen var ute og til han var minst 6 mnd (pga amming), så det var bare å smøre seg med tolmodighet! Heldigvis hadde jeg veldig lite smerter under graviditeten, nen de har kommet mer og mer nå i ettertid.

I går var det tid for operasjonen som altså var en kikkehullsoperasjon for å se hvordan det stod til på innsiden samt å fjerne gammelt vev som var i veien. Heldigvis var det mindre slitasje enn de trodde så godt var det!! 

Etter at jeg kom hjem har det vært virkelig vært en vond tid! Jeg skulle ta pinex forte, men det hjelper virkelig ikke.. :-( Sist gang tok jeg en pinex, en paracet og en voltarol, det hjalp litt! 

Håper det bare blir bra fort for jeg hater virkelig å ha vondt!

Ingen kommentarer: