tirsdag 5. mai 2009

Dårlige dager!

Jeg valgte å hoppe over mandagstema denne uken. Grunnen ser dere under. Jeg har det nemlig litt slik for tiden.

Sørgmodighet
Fra Wikipedia, den frie
encyklopedi

Sørgmodighet, sørgelighet eller tristhet er et
humør karakterisert av ølelser av ufordelaktighet og tap. Folk blir ofte stille når de er sørgmodige ,de blir mindre energiske og mer tilbaketrukne. Tristhet er ansett som det motsatte av glede, og ligner følelsene bedrøvelse, sorg, elendighet og melankoli. Filosofen Baruch de Spinoza definerte tristhet som overgangen for en person fra en stor fullkommenhet til en mindre en.
Sørgmodighet er et midlertidig dårlig humør, mens
depresjon
er karakterisert ved et vedvarende og intenst dårlig humør, og også
sammenbrudd i ens evne til å fungere i dagliglivet.

Etter at jeg fylte 30 år (merkelig nok), har det hendt mye rart med kroppen min. Jeg har jo (som dere gjentatte ganger har fått høre om) hatt en del problemer med magen pga hvete, jeg har slitt med "snopesyke" og røykeslutt, emaljen på tennene (som nesten er borte pga halsbrann) og når har jeg også fått celleforandringer... Merkelig at alt skjer nå for tiden... Det som er positivt i det hele er at jeg heldigvis ikke har hatt hverken sykemelding eller tatt ut egenmelding, så sånnsett er jeg jo i god form. Men dog så begynner jobben min sikkert å bli litt lei av stadige legebesøk i tide og utide samt litt klaging innimellom. De tror nok at jeg har begynt å bli hypokonder, men det er jeg iallfall IKKE!!

Så nå tar jeg meg lov til å være litt småtrist og deppa, men håper det går fort over!!

Kose dere i tiden!!

4 kommentarer:

mimouna sa...

Ikke noe kjekt når kroppen ikke samarbeider. Kanskje du skulle prastet litt med både legen og sjefen din om hvordan du har det for tiden?

Ønsker deg uansett god bedring og håper du får nyte våren også. *klem*

Anonym sa...

Det er da forståeligt, at du kan have dage, hvor humøret er trist. Det må ikke være let at skulle så meget igennem!

Mange venlige tanker sendes dig ;-)

minon sa...

Ikke noe kjekt når du ikke føler deg i form. Håper det kommer seg fort. Det er naturlig å føle seg litt nedfor i perioder, spes når man ikke føler seg bra. Men det er godt du er obs på det også slik at du kan "presse deg selv" litt til å late som du er godt humør. Jeg tror det vil gjøre til at det går fortere over.

Riktig god bedring og ha en flott kommende uke!

Mariann S sa...

Ønsker deg god bedring :)
Forstår godt at du depper litt no.
Prat med sjefen, greit at han/ho veit korfor ting er som dei er.