torsdag 1. april 2010

Babyønske

Jeg har grublet masse frem og tilbake om jeg skal skrive mer om dette eller ikke, men ettersom det er min blogg så velger jeg å skrive om det! Jeg har skrevet et innlegg tidligere om det samme som du finner her. Saken er altså at jeg har et sterkt ønske om egne barn, og jeg jobber sterkt med å finne ut hvordan jeg skal få til det.

Jeg er inne i prosessen med å skulle reise til danmark, og planlegger å reise dit i slutten av mai måned. Nå har jeg imidlertid fått en liten bump i prosjektet... Jeg må ta en masse blodprøver og andre tester før avreise. Og en av disse var en hormonprøve som heter FSH. Den viste 24,1, men må ikke være over 12 for at en skal kunne bli gravid. Jeg vet ikke så veldig masse om dette her, men det jeg vet er at om den fortsetter å være høy så er det ingen vits i å reise til danmark. Selvsagt så er jo legen min på ferie nå i påsken så jeg får ikke hørt med henne om det er noe jeg kan gjøre heller... Jeg håper inderlig at dette ikke kan sette en stopper i hele prosjektet, og skal til både lege, homeopat/akupunktur samt til gynekolog, så får vi håpe at det lar seg ordne. Og samtidig setter jeg min lit til Gud, engler og alver!

Jada, jeg er klar over at det er mange som er uenig med meg i å ta dette valget som jeg nå har gjort. Jeg har fått spørsmål hva som angår etikk, og at barnet blir fratatt en far. men jeg syns likevel at det ikke skal hindre meg i å få barn. jeg mener klart det er en menneskerett å få barn, og derfor mener jeg at også jeg har rett selv om jeg ikke har noen mann til å få barnet med. Både økonomisk, jobbmessig og helsemessig har jeg gått mange runder med meg selv, og allikevel kommet til den konklusjon at dette er noe jeg har lyst å gjøre. Kall meg gjerne egoistisk, men hvorfor skal jeg vente når denne muligheten finnes i danmark? Hvorfor skal jeg rsikere å ende som barnløs bare fordi folk rundt meg mener at det er uetisk å gjøre det på denne måten?? Jeg tror iallfall at både jeg og barnet vil ha det bra, med eller uten en "far" i fremtiden.

Så jeg håper INDERLIG at denne lille bumpen lar seg ordne slik at jeg igjen er klar for min fantastiske reise mot Danmark!

Igjen et bilde fra Anne Geddes!

1 kommentar:

Mariell sa...

Syns dette hørtes bra ut eg :D håper denne bumpen ikke ødelegger planene dine! Eg ønsker deg all hell og lykke og måtte alt gå bra med en Danmarks tur ;D