søndag 4. april 2010

After-ski!

Jeg har litt problemer med nettet mitt hjemme for tiden, derfor blir det ikke så masse blogging på meg for tiden, men jeg hadde veldig lyst å være med på påskeutfordringen til Petunia, så dermed tar jeg alt i en haug her mens jeg har litt nett hos mine foreldre!

Skjærtorsdag: Julen varer helt til påske!

Påskeaften: Kriminelt god(t)!

Ja, hva skal en si til dette?? Pinnekjøtt hører jo strengt tatt til i julen, men i år prøvde vi oss på det til påske også, og smaken er alltid like fantastisk. Faktisk var vi ganske enig i at det egentlig var bedre til påske for da har du ikke det stresset som en alltid har til jul, med alle forventningene julen fører med seg!

Langfredag: Gult er kult!

Ser jo det at jeg skulle tatt fyr i lysene før jeg tok bilde, men sånn ble det visst ikke denne gangen! Blomsten tok jeg inn i forgårds og den har ellerede fått en masse blomster, så det er veldig kjekt!!

Jeg har en kollega som alltid maser om meg og strikkingen min, så nå tenkte jeg at jeg jammen meg sku få han til å være stille. Jakkene til de som kjører bil på jobben er sort og knall gul (lignenede det som ambulansefolket kjører med, men da svart i stedet for grønt). Så jeg kjøpte noe knall gult garn samt et mørgegrått og lagde denne toppluen til han! Artig, ikke sant??

1. Påskedag: Ut på tur - aldri sur!
2. Påskedag: Nu livnar det i lundar!

Nå er det virkelig begynt å våres rundtomkring her - raklene står i full blomst. Jeg har ikke så lyst å ta de inn i huset på grunn av allergi, men jeg må si at det er et vakkert syn når de står der. Bildet er fra før helgen, og jeg skulle egentlig på langtur i dag, men det ble utsatt pga midlertidig dårlig vær, samt at hun jeg skulle på tur med ikke var helt i form.

Håper dere alle har hatt en strålende påske! Selv ser jeg frem til hverdagene for i matveien er det veldig lett å unnskylde med fri, og det kan jeg ikke gjøre for tiden, for da går aldri kiloene av!

Nei, får komme meg hjem igjen til krakk-maling, burger-laging, akvarie-vasking, hus-vasking osv... Herlig med fridager...

:)

4 kommentarer:

Fruen sa...

Hei :)
Måtte le... vi begge heter Renate og vi begge har valgt og ta after ski dagene i et jafs hi hi..
Får håpe du kommer deg på nett,kjipt når nettet svikter.

Petunia sa...

Så kjekt å høre fra deg igjen! Du har vært savnet:) Å være uten nett, er kjempekjedelig og du har min fulle forståelse.
Veldig koselig at du ble med på After Ski'en og jeg håper at det ordner seg med nettet:)

Melusine sa...

Når nettet svikter er det like greit å ta alt på en gang!
Her i huset hadde vi pinnekjøtt helgen før påske, det luktet jul, men jammen var det godt :)

Jeg kikket på matbloggen din, mye spennende du har der!

Anonym sa...

Alt på et brett er fine saker det. Men pinnekjøtt til påske er jeg altså ikke med på - det er kriminelt ;-)