onsdag 9. februar 2011

Nytt fra heimen!

Jeg må bare vise dere noen nye bilder dra 2. etasjen min... De som har fulgt meg vet jo at prosjektet begynte i høst. Jeg fikk et lån på 100.000kr for å bygge etasjen. De pengene forsvant før jeg visste ordet av det og prosjektet fikk en brå slutt. Mine foreldre har vært så snill å låne meg litt penger sånn at min onkel kan fortsette å hjelpe meg der oppe! Jeg hadde jo plastet ferdig veggene og nå er det kommet MYE lenger. Alt med materiale jeg allerede hadde kjøpt inn!

Ytterveggen er ferdig platet og du ser hvor mange plater jeg har igjen!!


Hele taket er isolert (en jobb jeg egentlig skulle gjøre selv, men det var før foten begynte å trøble seg...), plastet og lektet!

Også i andre enden er ytterveggen platet! Alle veggene nede er ferdig platet også!

Noen som sa for mye isolasjon, eller?? Heldigvis får jeg levere de inn igjen. Dog med 10% mindre fortjeneste, men likevel veldig kjekt! Det koster jo rundtom 500kr pakken så er mange penger for meg det! Tenker jeg skal kjøpe noen takplater for de!!

Et lite oversiktsbilde! Her er også et av hullene på veggen ut til rommene jeg har laget gulv til!! Veldig kjekk oppbevaringsplass!!

Håper prosjektet noensinne blir ferdig, men det koster mer enn jeg har penger til akkurat nå!! Venter fremdeles på at Norsk Tipping skal ringe meg!! Hehe!

3 kommentarer:

Tuppen og Lillemor sa...

Blir spennende å se hvordan det blir når det blir ferdig. Gleder oss til oppdateringen ;)

Terese sa...

Stilig! Jeg er helt imponert over innsatsen. :-)

Vestlandsjenta! sa...

Ja, er stas når det går fremover!! I morgen skal jeg levere inn de overflødige pakkene med isolasjon så håper jeg at jeg får noen takplater for det!! :)