fredag 11. februar 2011

Foten min!

Tilsynelatende en helt vanlig fot, men en vond en... Nå har jeg vært sykemeldt siden 7. Januar pga den. Egentlig begynte det lenge før jul, men ettersom jeg går med spesialsko trodde jeg det var skoene som var problemet. Så jeg var inne med skoene og fikk de ordnet igjen, uten at det hadde noe effekt. Etterhvert ble smertene så store at jeg gikk til legen. Der fikk jeg ikke noe svar på smertene, men fikk beskjed om å hvile så gikk det nok over.. Det gjorde det imidlertid ikke, så jeg gikk tilbake. Fikk resept på voltaren og rekvisisjon til fysio. Nå har jeg spist mer enn nok tabletter og gått masse til fysio hvor jeg bla har fått laserbehandling. Jeg bruker krykker hver dag for avlasting og slapper av masse hjemme, men smertene vil ikke gi seg. Innimellom er foten bra og jeg tenker det har gitt seg, men i samme tanke så kommer det tilbake... Jeg skal til MR for å se om jeg kan få noe svar der, men jeg frykter jo at det ikke skal påvises noe der heller... Da vet jeg jammen meg ikke hva jeg gjør.. Så nå skjønner dere kanskje litt bedre hvorfor humøret mitt ikke er helt på topp og at jeg ikke blogger så mye som jeg ønsker..
Published with Blogger-droid v1.6.5

3 kommentarer:

Et ønske sa...

Huff, dette hørtes ikke noe godt ut... Også så ekstra slitsomt når de ikke finner ut av hva det er.
Har det vært snakk om urinsyregikt? Vet en kamerat gikk med uforklarlige og ekstreme smerter i foten, og etter mye om og men kom visst legen endelig frem til det.
God bedring må du uansett ha :)

Vestlandsjenta! sa...

Hm, det har vi ikke tenkt på nei, men tviler på det kan være det likevel for smerten kommer fra "innsiden" av beinet... Eller noe i den duren... Får bare vente på resultat fra MR og håpe på det beste!!

Et ønske sa...

Hum, nei, da er det nok ikke det. Urinsyregikt setter seg visstnok i ledd.
Krysser fingre for at MR'n løser mysteriet ja :)