mandag 7. juni 2010

Litt oppdatering!

Som jeg har nevnt har jeg ikke vært den mest ivrige bloggeren i det siste... Men jeg har så masse å både tenke på og drive med, så dermed blir det ikke gjort så masse her inne, men jeg skal prøve å bli litt flinkere iallfall!!

Jeg driver å gjør litt ting ute, som seg hør og bør når været tilsier det, og det siste prosjektet mitt er jo å få gjort noe med plen og blomster! Jeg er jo innmari glad i plastbaljer til å ha planter i, og det siste tilskuddet på stammen der er 2 nye blåbærbusker!!Jeg virkelig ELSKER amerikanske blåbær, så jeg gleder meg stort til å plukke i egen hage!!

Som jeg har vist bilde av tidligere så ville en masse av frøene jeg sådde i vår vokse opp (et hint??) så til slutt fant jeg ut at jeg ville ha huset mitt tilbake. Så dermed måtte jeg lage et eget hus til de! Ved hjelp av Pappa spikret vi sammen dette:Kanskje ikke så lett å se, men det er altså kledd med fiberduk. Høyden er valgt ut fra det at jeg har noen vekster som jeg tenker (og håper) skal bli ganske så høye!Ser du inni huset skjønner du hva jeg mener! Her er nemlig både tomatplanter og solsikker som jeg håper skal bli store og flotte!

Jeg gremmes veldig over at jeg har glemt å vise dere noe virkelig vakkert som jeg egenhendig har skapt:Tunikakjolen min i alpakkaull er ferdig!! Må si jeg er ganske så stolt av meg selv for at jeg har klart det! Det som imidlertid er litt kjipt er at den røyter noe helt enormt, så jeg legger fra meg hår overalt... Vurderer nesten å vaske den for å se om den blir bedre da, men samtidig er jeg redd den skal krympe, og det vil jeg iallfall ikke... Får vente å se tenker jeg!

Ellers er jeg jo begynt på ny syklus nå, så blir spennende å se hva som sjer i fortsettelsen på det jeg har startet!

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Imponert over den selvstrikkede tunikaen jeg! Du er jammen meg flink, for meg så blir jo nesten det å strikk et sjal for avansert...og strikkeoppskrifter er jo skrevet på et uforståelig språk :-)Fått urtene mine til å gro jeg også, har til og med hatt egendyrket salat til middag flere ganger :-)

The single girl! sa...

Da er du flink! Men er nå tross alt litt mer stabilt vær hos deg enn her da... Hadde det ikke vært for vinden så hadde været vært upåklagelig i det siste! Men ja, er kjekt med mamma i nærheten som kan tyde strikkeoppskrifter!! :)