torsdag 24. juni 2010

Kind of lost...Nå har jeg sett siste episode av siste sesong med lost (jada, vet at det var i går, men jeg var på senvakt da så tok det opp!) Jeg må ærlig si at jeg trodde vi skulle få svar nå, men jeg er søre meg like lost nå som jeg var for 3 sesonger siden... Dette er virkelig en gripende og forskrudd serie som du ikke ønsker å se på, men som du likevel må se på for å få svar, men du får bare aldri svar... Kommer til å savne mange av karakterene i serien...

...somJack og KateClarie og (utrolig kjekke!) CharlieSjarmøren SawyerHugo (eller Hurley alt etter som!)Sist, men ikke minst kommer jeg til å savne Locke også!

Eller egetlig kommer jeg til å savne hele gjengen for er blitt litt avhengig av denne flokken etterhvert så skal bli virkelig rart å være uten de fremover. Mulig jeg en gang kjøper serien for å se om jeg skjønner den om jeg ser den en gang til! Hehe!

1 kommentar:

Siw Aina sa...

Jeg må innrømme at jeg falt av denne serien etter første sesong, men jeg vet alt om å bli hekta på diverse serier. Man bare MÅ se det :))

I dag blir det bare bloggsurfing og latmannsliv, på Frøya regner det nemlig-igjen *suuur*