torsdag 16. februar 2012

Spennende tider!!

Her skjer det visst masse på en gang!! 

Jeg har jo vært uofisiell samboer en tid nå, men vi begynner å føle oss ganske sikre på hverandre etterhvert, så nå er det snakk om å selge hans leilighet!! Det har jo aldri vært snakk om at jeg skal flytte til han, siden jeg jo har et hus mens han har en liten leilighet, men er uansett veldig spennende!! 

Som jeg har fortalt før har jeg jo en uinnredet 2. etg på huset og det har vi jo store håp om å få gjort noe med når han nå skal selge, så i dag har jeg lagt inn flere anbud for å høre om priser på trapp og badet oppe. Resten skal vi jo klare å ordne selv så ser ikke på det som noe problem!! Der oppe blir det jo 3 soverom, garderobe, bad og loftstue!! Gleder meg stort til det blir ferdig så nede etasjen også kan bli helt ferdig etterhvert! Det som nå er soverom skal jo etterhvert bli spisestue og jeg har også lyst på mer plass på kjøkkenet. En får virkelig aldri nok skapplass på et kjøkken!! Eller i huset forøvrig!! Hehe! 

Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet en å leve livet sammen med, men jeg er vel kanskje ikke flink nok til å vise det i hverdagen, så der skal jeg virkelig skjærpe meg!! :) 

Vi har også andre palner i tiden fremover, men det vil jeg ikke røpe noe om på dette tidspunktet!! :) 

Håper dere har en flott dag i solskinnet!! :)

1 kommentar:

Tuppen og Lillemor sa...

Så spennende da! :D
Gleder oss til å se bilder av prosjektet dere skal i gang med.

Og om du lurte på om vi er nysgjerrige på hva slags planer dere har fremover, så finnes vi ikke nysgjerrige ;P

Hva det nå enn er så ønsker vi dere lykke til! :D (men har en liten mistanke)