fredag 10. februar 2012

Bokanbefaling!

Jeg har virkelig vært sløv når det gjelder å lese, men nå har jeg endelig begynt igjen!! Det var faktisk mamma som leste bøkene først og hun anbefalte meg å lese de!! 


Senor Peregrino er første boken av de to! Det er en jente som er hovedpersonen, men samtidig møter hun en gammel mann som hun får høre historien til og disse historiene vikler seg inn i hverandre. 


Den andre boken, La peregrina, begynner der den første slutter, men også her er det flere historier som vikler seg inn i hverandre! En følger fortsatt personene fra første bok, men en får også høre historien fra den andre siden! 

Bøkene er rett og slett ubeskrivelig gode, jeg klarer rett og slett ikke skrive om de for de er så vanvittig gripende at de må bare leses! Jeg begynte på første boken forrige uke og er straks ferdig med bok to! Det er rett og slett ikke mulig å legge de fra seg!! Anbefales på det sterkeste (selv om beskrivelsen min av de virkelig er dårlig...)!!!!

4 kommentarer:

Kathrine J sa...

Elsker bøkene til Cecilia Samartin :-) Har ikke lest La Peregrina enda, men har slukt alle de andre. Anbefaler deg å lese Drømmehjerte og Salvadreña, de er mine favoritter :-)

Kathrine J sa...

Salvadoreña ;-)

Vestlandsjenta! sa...

Ja, mamma har salvadorena nå så tenkte lese den etter henne!

Vestlandsjenta! sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.