onsdag 1. februar 2012

Oppussingsgyver!

Jeg har jo en tom etasje oppe som jeg har hatt lyst å pusse opp helt siden jeg flyttet inn. Det er jo allerede lenge siden jeg begynte på prosjektet, men så strakk ikke pengene så langt som jeg håpte og dessuten ble jeg jo sykemeldt og dermed hadde enda mindre å rutte med.. Men nå som jeg har fått meg samboer så har tankene om å få gjort noe der oppe kommet igjen! Vi trenger jo den ekstra plassen, spesielt om vi skal få oss barn en gang (som vi begge håper og ønsker)! Så dermed satt vi oss ned får å prøve ut litt hvordan det kan bli der oppe! Til prosjektet har vi brukt roomsketcher, men en svakhet har programmet, for oppe er det ikke full takhøyde, men det kunne en ikke legge inn her.. Men forsåvidt blir jo arealet det samme på gulvet da!  

Vi ser også etter lure løsninger generelt, som å utnytte plass som ellers vil gå til spille. Dette syns jeg var veldig genialt..


Et problem (i og med at jeg ikke vil gi slipp på barnerommene selv om jeg hverken har ett eller to barn nå..) er at vi ikke finner plass til noe kontor i huset.. Men der fant jeg på noe jeg syns var ganske så genialt og som vi skal tenke på å gjøre noe med! Foreløpig er jo soverommet nede, men når vi flytter opp skal det bli spisestue. Jeg har en flott skyvedørsgarderobe (ala den, men med med mørkere dører) der nede som jeg tenker skal bli stående igjen, og da slo det meg plutselig at det kan bli gjort om til kontor med enkle løsninger!! Han trenger vel ikke mer enn ett skap til kontor vel?? Andre delen tenker jeg å ta glasshyller i slik at jeg kan oppbevare servise, glass, duker osv i!! Genialt eller??

Så nå venter vi bare på at det skal ramle noen penger på oss slik at vi kan komme i gang med prosjektene!! :) Den som venter på noe godt venter jo aldri forgjeves, eller??

1 kommentar:

Line sa...

Hei!

Så bra du har brukt RoomSketcher :-) Kontakt oss gjerne for tips og triks and skråtak :-)Eller sjekk oss på Facebook, www.facebook.com/roomsketchernorge

God helg!