søndag 8. mai 2011

En rundreise gjennom Magic Kingdom!


Likte innmari godt det første som møtte oss ved inngangen for det er jo mye sannhet i det! Vi skulle jo la minnene begynne, og de vil jeg dele med dere!! 

Litt borti hovedgata traff vi på denne muntre gjengen!! :) De sang og sanset! Toget kunne en også ta en reise med om en ville!! 

Et prinsesseslott fortjener flotte bilder av, ja prinsesser!! :) Kjenner du eventyret??

Han karen her kjenner du vel?? 

Her var jeg litt på hjemmebane!! :) Kjenner du karen som bor her?? På engelsk kalles han Mr Sanders eller også Winnie The Pooh. Her hjemme kjenner vi han best som Ole Brumm!


Han har virkelig vært en favoritt for meg fra lang tid tilbake og vil alltid ha en plass i mitt hjerte!!

I "huset" til Ole Brum var det en bane man kunne sette seg i og være med på tur! Veldig koselig og også litt skummel (for de minste!) Bare så synd at ikke helten selv var der i egen person!! :)

Vi måtte til en annen del av parken og Amerikanere er jo kjent for å hedre seg selv. Og det også i parken! :)


Ikke så lett å lese, men her er altså en plankett om The Liberty Tree...


Og dette er treet! For de som ikke er så kjent med historien (og inrømmer lett at jeg ikke var det heller..) Så er altså det oprinnelige treet et samlingspunkt for den voksende motstanden mot regelen i Storbritania over amerikanske kolonier.Etterhvert hadde nesten hver by sitt eget tre som ble et symbol på folkelig støtte for individuell frihet og motstand mot tyranni. (så vet du det!)

De hadde også et bygg som het Hall of Presidents!
 

Her fortalte de om alle presidentene som hadde vært og litt om amerikas historie generelt. Heldigvis varte det ikke så veldig lenge. Ble litt for mye "hedre Amerika" for meg, men samtidig veldig interessant!
Etter litt vandring var vi i en annen avdeling. Der havnet vi inn på et koselig dukketeater!!Og ting endret seg stadig! Neste stopp var Robinson Crusoe sin trehytte! Utrolig vakker!

Måten å få opp vann var altså krukker som gikk rundt et kjede, så det var stadig tilstømming av friskt vann!! 

I flott vær er det jo ikke gale å ha et slikt kjøkken da!! :)
Så var det tid for stilskifte igjen!

Dette var kjent! Inne i bygget var en båt vi reiste rundt med. Vi traff på både skumle pirater og de snille! 

Selvsagt endte vi opp med masse gull!! :) Eller iallfall gull vi kunne kjøpe for annet gull! Hehe!! 
Endelig var det tid for mat, noe som jeg hadde gledet meg til lenge (i flere mnd faktisk!) Vi skulle nemlig spise hos Ole brum!! Og ja, jeg fikk klem av den "ekte" ole brum her inne!! :) (men legger ikke ut bilder av meg her som dere vet..) Så dere får nøye dere med disse flotte blomsterutgavene av favorittene!! 


Tussi!
 

Tigergutt!


Nasse nøff!


Sjefen sjøl! Ole brumm! :)
Etter deilig mat i godt selskap var det tid for en koselig båttur! Vi klatret opp i båten til en litt galen mann som dro oss med midt ut i jungelen! 


Forrige gjeng som var med endte opp her.. Så det var bare å holde seg fast å smile så en selv ikke skulle bli satt av! Hehe!

Men sannelig var vi ikke en tur innom østen på veien også.. Går fort i de der farvannene!! 
Vel tilbake på land bestemte vi oss for å holde oss på vannet noen runder til. Først dro vi avgårde til Tom Sawyer sin øy. 


Om det var vi som ikke fant helt frem eller hva det var så likte vi oss ikke så godt på øyen, det var vel egentlig litt kjedelig der.. 
Så vi tok oss heller en roligere og mer klassisk båttur med denne båten her..


Vakker skute i vakkert vær! 
Men det var tid for stilskifte igjen! 


Denne gamle togbanen fant vi fort ut at ikke var for pyser!! Den gikk foort! Og også i mørket!! Akkurat passe spennende for meg, men følget var ikke helt enig! :)

Men stilig å se på, det var vi alle enig om at den var!! 

Han karen her var ikke til å stole på.. En spyttende kamel!! Så om du tilfeldigvis eller planlagt stod i akkurat passe lengde fra den så spyttet den på deg! Hehe!
Tiden flyr i en slik park, og plutselig var det blitt kveld. Da var det vel ikke noe mer passende enn å besøke.. 


Tomorrowland! 
Her gjorde vi ikke så masse, men tok en rolig bane som førte oss gjennom hele den delen av parken!

 

Men stilig var det her da!! :)

Det var en liten rundreise gjennom Magic Kingdom! Håper du har kost deg på reisen!! :)

Ingen kommentarer: