søndag 15. mai 2011

En reise gjennom Animal Kingdom

 Vi starter med The tree of life!  Jada, et rimelig kunstig tre, men med utrolig flotte utskjæringer av enormt mange utskjæringer. I følge nettsiden skal det være 325 ulike utskjæringer på stammen! Utolig flott!
 Dette treet er faktisk ekte om enn noe rart. Det er rett og slett et opp ned aferikansk tre hvor det altså ser ut som om røttene vender oppover!
 Noen kjendiser fant vi på vår vei her også! Dolly var ute og gikk tur med Ole, Dole og Doffen! (små pastfigurer)
 Denne her var faktisk utrolig gøy! Det er laget en karusell i "mount everest" hvor også Yetien befinner seg!! Så der fløy vi fremover og bakover i lys og totalt mørke! Vi hadde virkelig trodd at den sku være kjempeskummel så vi var nesten litt skuffet når den var over for den var akkurat litt for kort! :)
 Det var tid for roligere aktiviteter så vi gikk på Finding Nemo musikal!

 Veldig kjekt!! :)
 Sulten etter alle opplevelsene hadde vi bord på Rainforest Cafe! Det var et skue i seg selv!! :) Vi var virkelig inne i en regnskog med både dyr, vann og alt som følger med! Utrolig mye lyd der inne!
 Selvsagt var det jo lagt inn en stjernehimmel her også!
 "Ekte" dyr som beveget seg og laget lyder var jo selvsagt til stede!
Jeg avslutter som jeg startet, med et bilde av Livets tre, dog et nærbilde denne gangen da!! :) Hvor mange dyr finner du her da? 

En veldig kjekk park som jeg gjerne skulle tilbrakt mer tid, men barna hadde vært lenge i park dagen før også og var egentlig mer giret på å reise hjem for å bade.. Så da ble det litt avkortet!

Ingen kommentarer: