onsdag 22. desember 2010

NÅ er det virkelig jul!!Det er virkelig ikke mange dager igjen til jul. Tradisjon tro så burde jeg ventet til i morgen med å pynte treet, men jeg skal desverre jobbe i morgen kveld så dermed ble det pynting i kveld!

Var ikke så lett å ta bilde av treet for det såg faktisk ganske så kjedelig ut sånn som det ble nå, men det er egentlig mye mer farge i virkeligheten!Siden jeg spiller i korps, så må jeg nesten ha en g-nøkkel på treet! :)Det er ikke så mange av utefuglene jeg klarer å få bilde av, så dermed har jeg noen fugler på treet! Hehe!Denne kulen kjøpte jeg på BlackDesign her hin dagen, syns den var skikkelig flott!Veldig kjekt med litt av en julesang på kulen!Jeg samler på julekuler fra PerfectHome og dette er årets kule! Tilsammen er jeg nå oppe i 4 kuler og håper jeg til slutt skal klare å fylle treet med bare samlekuler!

3 kommentarer:

Sigrid sa...

Så koselige bilder av julepynten din! Sånn som snøen laver ned utenfor så blir det jo ekstra julestemning av det også! Riktig god jul, vennen!

Terese sa...

Så flott tre og så vakker julepynt du har! :-) Jeg har også tenkt på å begynne å samle på kuler, men jeg pleier ikke å ha eget juletre, så da har jeg utsatt det ... Fortsatt god jul til deg!

Vestlandsjenta! sa...

Takker så masse for hilsener her inne, det er alltid kjekt!!

Ønsker dere en fortsatt God Jul!!